Adventskalender hond? Bekijk de leukste honden adventskalenders van 2021

Adventskalender hond? Ja! Het bestaat. Dit jaar kun je samen met je trouwe viervoeter aftellen tot kerstmis met één van deze honden adventskalenders! Naast adventskalenders voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes is er in 2021 ook volop keuze in honden adventskalenders. Het aanbod van deze adventskalenders is groter dan ooit! Wij hebben verschillende dierenwinkels en webshops afgestruind om de leukste honden adventskalenders voor je te verzamelen. Bekijk welke honden adventskalenders er allemaal (online) te koop zijn en bestel ze direct online. Overigens viel het ons op (gelet op voorgaande jaren) dat veel adventskalenders snel uitverkocht kunnen zijn. We raden je dan ook aan om, als een artikel op voorraad is, deze dan ook direct te bestellen om teleurstelling bij je trouwe maatje te voorkomen.
 
 

Hoe werkt een adventskalender voor je hond?

Een  honden adventskalender werkt hetzelfde als ieder andere adventskalender. In de meeste gevallen bestaat deze uit 24 vakjes/luikjes met daarachter een leuke verrassing. In dit geval moet je denken aan hondenkoekjes of kleine speeltjes. Het is de bedoeling dat je het eerste vakje opent op 1 december en het laatste op 24 december: dan is het namelijk kerstavond. Op deze manier tel je samen met je viervoeter af naar de leukste dagen van het jaar!
 
 

Aanbod adventskalenders voor je hond in 2021

Hieronder vind je het complete overzicht van adventskalender voor je hond. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de inhoud van de adventskalender, de actuele prijs en eventuele kortingen.

 
 
 

Petpäl hond adventskalender met snoepjes

Bron: Amazon
 
Deze leuke adventskalender bevat 24 heerlijke en 100% natuurlijke snoepjes voor je viervoeter. De adventskalender is geschikt voor elke hond en de snoepjes bevatten geen toegevoegde suikers. Je kunt de adventskalender eenvoudig via Amazon bestellen en deze wordt snel geleverd. Klik op onderstaande knop voor de actuele prijs en voorraad.
 
 

Trixie adventskalender voor honden

Bron: Amazon

Zoek je een adventskalender voor je hond met nog meer variatie? Dan kies je voor deze Trixie adventskalender. Trixie is een kwalitatief merk in hondenaccesoires en hondensnoepjes. Deze adventskalender bevat dan ook 24 hondensnoepjes in 9 soorten. Het leuke hiervan is dat sommige soorten ook een ‘kerstthema’ hebben. Laat je bijvoorbeeld verrassen met ‘vleesengeltjes’, ‘kerstbel koekjes met kip’ en sushi strips! De Sushi strips hebben natuurlijk niets met kerst te maken – maar zal je hond zeker waarderen ;). Meer info en de complete inhoud vind je op de website van Bol.com via onderstaande knop:

 

 

Adventskalender voor je hond DIY: adventskalender om zelf te vullen

Bron: Amazon

Naast een ‘kant-en-klare’ adventskalender kun je er ook voor kiezen zelf een adventskalender te maken voor je hond! We kwamen dit super leuk DIY-adventskalender pakket tegen op Amazon. Dit pakket bevat 24 papieren zakjes om zelf te vullen, 24 mini wasknijpers om de zakjes te dichten en super leuke honden-stickers (inclusief 24 nummers) om je zakjes te versieren. Hoe leuk is dat! Bepaal met deze adventskalender dus helemaal zelf waarmee je je hond verrast! Meer info:

 
 

Vitakraft adventskalender voor honden

Bron: Amazon

Het bekende merk ‘Vitakraft’ brengt ook al verschillende jaren een adventskalender uit voor jouw lieveling! Ideaal om samen met je viervoeter af te tellen tot kerst! Ook deze adventskalender bevat de lekkerste hondensnoepjes en snacks (zonder toegevoegde suikers). Denk hierbij aan ‘Treaties® minis’, hartjes snoepjes, en lekkere ‘Drops’ met melk- leverworst smaak. Dit gaat ie lekker vinden! Deze adventskalender is op de Duitse Amazon te koop maar wordt gewoon in Nederland bezorgd.

Bekijk inhoud en prijs
 

Tales & Tails adventskalender

Bron: Amazon 

Bij de Duitse Amazon kwamen we deze super leuke Tales & Tails adventskalender voor honden tegen. Deze adventskalender is erg veelzijdig met kauwbotten, hondenkoekjes, lekkernijen en snacks. Bovendien staat het merk bekend dat ze enkel natuurlijke ingrediënten gebruiken. Daarbij is er geen suiker of graan toegevoegd. Dat is wel zo gezond.

Bekijk alle honden geschenksets op Amazon Bekijk alle honden geschenksets op Bol.com