Clinique adventskalender 2022

Clinique adventskalender 2022

Dit is de nieuwe Clinique adventskalender 2022. Deze beauty adventskalender is ieder jaar weer ontzettend populair. Ook dit jaar is dit weer een prachtige adventskalender om jezelf of een ander cadeau te doen. Ook dit jaar biedt de Clinique adventskalender weer 24 prachtige beauty verrassingen, waaronder make-up. Overigens laat de adventskalender ons een beetje denken aan de MAC adventskalender van dit jaar.

Net als bij andere beauty-merken bestaat deze adventskalender van 2022 uit 24 losse geschenkdoosjes. Al deze doosjes zitten samen verpakt tot één grote adventskalender. In elk doosje vind je een nieuw Clinique product. Deze adventskalender is ideaal om kennis te maken met het uitgebreide Clinique assortiment.

Inhoud Clinique adventskalender van 2022

Clinique adventskalender 2022
Bron: Bijenkorf

De inhoud van de Clinique adventskalender 2022 is weer verschillende t.o.v. vorig jaar. Dit is goed nieuws voor alle Clinique-fans die vorig jaar ook al een Clinique adventskalender kochten. Naast enkel dezelfde producten vind je dit jaar ook enkele nieuwe  Clinique producten. Een kleine sneak-peek van de inhoud dit jaar:

  • Diverse Moistures van Clinique waaronder: 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator en Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.
  • Diverse cleansers: Rinse-off Foaming Cleanser en de Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser.
  • Clinique Pop™ Lip Colour + Primer in Love Pop, 0.08oz/2.3g
  • Aromatics in Black Perfume Spray, 0.14oz/4ml

Overigens is het niet erg dat er diverse dezelfde producten inzitten: de prijs van de adventskalender is aanzienlijk goedkoper dan alle producten los kopen. Het is daarom ook een ideale manier om je voorraad weer (goedkoper) aan te vullen! De totale waarde van alle producten is maar liefst € 250,-.

Nieuwsgierig naar de volledige inhoud? Deze vind je hier.

Waar is de Clinique adventskalender te koop met korting?

De Clinique adventskalender is online te bestellen bij ICI PARIS XL of bij Douglas. Bij beide webshops krijg je vaak ook extra kortingen of leuke give-a-ways bij je bestelling. extra kortingen van toepassing. Klik op onderstaande knoppen om de huidige acties en prijzen te zien.

Bekijk volledige inhoud en prijs (Bijenkorf) Bekijk volledige inhoud en prijs (ICI PARIS XL) Bekijk volledige inhoud en prijs (Douglas)