Zien: Swarovski adventskalender 2022 – duurste adventskalender ooit

Swarovski adventskalender 2022

Dit is de Swarovski adventskalender 2022, een van de duurste adventskalenders ooit! Deze adventskalender is dan ook enkel bedoel voor de echte Swarovski liefhebbers die hun Swarovski collectie willen uitbreiden met de mooiste en meest exclusieve exemplaren. In dit artikel lees je alles over deze bijzondere adventskalender.

Voordat we de inhoud gaan bespreken moeten we het eerst hebben over de adventskalender zelf. Je ziet gelijk dat dit een van de meest luxe en meest exclusieve adventskalenders is van 2022. De adventskalender is groen met gouden accenten en gemaakt van een prachtig en zacht karton. Het lijkt wel fluweel! Je kunt deze open klappen waarna er 25 vakjes verschijnen. Dat is er sowieso al 1 meer dan de reguliere adventskalender.

Door het unieke boek-design kun je de kalender ook neerzetten.

Inhoud Swarovski adventskalender 2022

swarovski adventskalendeer inhoud
Bron: Bol.com

Ieder vakje heeft een klein stoffen lintje waarmee je het deurtje opent. Achter ieder deurtje vind je een officieel kristallen Swarovski verrassing. De Swarovski adventskalender bestaat uit:

  • Exclusieve mini kristallen figuren in kerstthema, waaronder: een gingerbread poppetje en kerstman.
  • Prachtige ornamenten die je in een boom kunt hangen. Dit zijn de meest luxe ornamenten die je maar kunt hebben.

De adventskalender dient zelf ook nog als opbergdoos waar je ieder jaar de kristallen beeldjes weer netjes in op kunt bergen.

Swarovski adventskalender kopen met korting.

Dan de prijs. Deze adventskalender heeft een officiële adviesprijs van € 700,- en is o.a. te koop bij de officiële Swarovski website. We adviseren echter om de adventskalender daar juist niet te kopen. Swarovski doet namelijk niet aan afprijzingen en je betaalt daardoor de hoogste prijs.

Onze tip: bestel deze adventskalender via onderstaande knop bij Bol.com. Ze worden daar verkocht via officiële partners. Bovendien ben je dan ook verzekerd van de beste service omdat Bol.com er tussen zit. Mocht je niet tevreden zijn, zullen zij dit altijd oplossen.

SALE: bespaar nu tot ruim € 100,- via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel