Yves Rocher adventskalender voor nieuwjaar 2021-2022 – nu 20% korting!

Eerder dit jaar zagen we al de Yves Rocher adventskalender 2021 voorbij komen: een prachtige beauty adventskalender met 24 vakjes vol met cosmetica. Dit jaar presenteert Yves Rocher een compleet nieuwe soort ‘adventskalender’: de nieuwjaarskalender! Dit is een unieke aftelkalender die je opent vanaf eerste kerstdag (op 25 december) tot 1 januari 2022. Het is daarmee een ideaal kerstcadeau! Deze nieuwjaarskalender ziet er namelijk ook prachtig uit! Met een feestelijk en kleurrijk design.

Deze unieke nieuwjaarskalender is, zolang de voorraad strekt, te koop via de website van Yves Rocher.

Nu met 20% extra korting!

Bekijk meer bij Yves Rocher

Inhoud Yves Rocher nieuwjaarskalender

Bron: Yves Rocher

Yves Rocher staat bekend om de plantaardige cosmetica. In alle producten van het Franse merk worden namelijk enkel natuurlijke en plantaardige ingrediënten gebruikt. De unieke nieuwjaarskalender bestaat uit een 7-tal cosmeticaproducten, waaronder:

  • Twee lippenstiften (full-size en mini-variant).
  • Highlighter
  • Oogpotloden (2 stuks)
  • Mascara

Al deze producten zitten verpakt in een prachtige aftelkalender met uniek feestdagen-design en gouden opdrukken. Je kunt de kalender op diverse manier openen en neerzetten (over de breedte of als rondje). Meer informatie over de inhoud vind je hier.

Yves Rocher nieuwjaarskalender kopen?

Deze unieke kalender is exclusief verkrijgbaar via onderstaande knop bij de webshop van Yves Rocher. Let op: de voorraad is beperkt. Wacht daarom niet te lang met bestellen om teleurstelling te voorkomen:

Bekijk meer bij Yves Rocher

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.