Yves Rocher adventskalender 2022

Yves Rocher adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een Yves Rocher adventskalender 2022? Ook in 2022 heb je weer de keuze uit twee varianten: allereerst is er een traditionele adventskalender (met 24 vakjes, beginnend op 1 december) en daarnaast is er ook de Yves Rocher nieuwjaarskalender die start op eerste kerstdag.

Dit artikel gaat over de traditoinele adventskalender van het Franse merk. Het is ook dit jaar weer een prachtige beauty adventskalender met zeer aantrekkelijke prijs (daarover straks meer). Yves Rocher biedt al vele jaren adventskalenders aan en ze weten ook dit jaar weer te verrassen. Vorig jaar had het merk zelfs een primeur met een ‘nieuwjaars-adventskalender’. Hiermee telde je vanaf kerst af tot 1 januari. Deze adventskalenders biedt echter de traditionele 24 vakjes aan met daarin de mooiste Yves Rocher producten. De kalender is enkel te bestellen via de officiële website van Yves Rocher.

Het thema dit jaar is ‘kerstnacht’. Dat is gelijk te zien aan de prachtige verpakking. open de twee luikjes en de dag verandert in een sprookjesachtige nacht met de maan en vele sterren. Deze kalender zal zeker niet misstaan in je interieur en is een feest om uit te pakken.

Inhoud Yves Rocher adventskalender

Yves-Rocher-adventskalender inhoud 2022
Bron: Yves Rocher

Yves Rocher staat bekend om de plantaardige cosmetica. In alle producten van het Franse merk worden namelijk enkel natuurlijke en plantaardige ingrediënten gebruikt. De Yves Rocher adventskalender biedt het beste dat het merk te bieden heeft en bestaat o.a. uit:

  • Verzorgingsproducten voor lichaam, gezicht en haar. Denk hierbij aan douchegel, shampoo en gezichtscrème.
  • Plantaardige make-up waaronder een mascara.
  • Heerlijke Yves Rocher parfum.

In de meeste gevallen gaat het bij deze adventskalender om handige ’travel-size’ formaten. Het is dé manier om nieuwe producten te ontdekken. Bovendien zorgt dit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Overigens vind je hier de volledige inhoud van de kalender (handig als je deze cadeau wilt doen).

Prijs en waar te koop?

Deze unieke kalender is exclusief verkrijgbaar via onderstaande knop bij de webshop van Yves Rocher. De adventskalender kost ongeveer € 50,- en is daarmee een van de meest betaalbare adventskalender van dit jaar. Zeker in vergelijking met andere merken zoals Rituals of ESPA. Bovendien biedt Yves Rocher ook soms extra korting aan. We adviseren je sowieso om de adventskalender direct te bestellen als deze voorradig is. Meestal is de kalender al begin november uitverkocht.

TIP: de adventskalender van Yves Rocher is uitverkocht, maar de unieke nieuwjaarskalender is wel te koop, zie onderstaande knop:

Bekijk meer bij Yves Rocher

Veelgestelde vragen over de Yves Rocher adventskalender 2022

Wat zit er in de Yves Rocher adventskalender?

Ontdek 24 dagen lang de mooiste beauty producten zoals: verzorging voor haar, gezicht en lichaam, make-up en parfum.

Vanaf wanneer is de Yves Rocher adventskalender te koop?

Deze adventskalender is te koop vanaf oktober 2022. Rond november is de adventskalender meestal alweer uitverkocht. Het loont dus om tijdig te bestellen.

Is er een korting voor de Yves Rocher adventskalender?

De adventskalender van Yves Rocher wordt soms met korting aangeboden. De adventskalender is enkel te bestellen bij de officiële website (hier zie je ook gelijk of er een korting is).

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.