Yankee Candle – geurkaarsen adventskalenders 2019

Nu de dagen korter zijn, is het tijd om het lekker knus in huis te maken! Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke herfst en winter geur bij. Dit is dé tijd om de lekkerste geurkaarsen in huis te halen! Yankee Candle is een zeer bekend en luxe geurkaarsen-merk. Vooral rondom de feestdagen biedt Yankee Candle heerlijke geurkaarsen met de lekkerste wintergeuren.

Dit jaar kun je helemaal in de (kerst)stemming komen met maar liefst twee verschillende Yankee Candle adventskalenders:

  • Yankee Candle adventskalender met theelichtjes
  • Deluxe Yankee Candle adventskalender met diverse unieke Yankee Candle producten

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Yankee Candle adventskalender met geurkaarsen in de vorm van theelichtjes

Bron: Bol.com

Deluxe adventskalender van Yankee Candle met diverse geurkaarsen

Bron: Amazon

Wat zit er in de Yankee Candle adventskalenders?

Dit zijn originele Yankee Candle adventskalenders met de kwaliteit dat je van dit top-merk kunt verwachten. De kaarsen zijn van de beste kwaliteit en verrijkt met de lekkerste geur-oliën.

De kleinere adventskalender bevat een originele Yankee Candle theelichthouder van glas. Daarnaast vind je 24 vakjes in deze adventskalender met achter ieder vakje een theelichtje met een andere geur. Denk hierbij aan:

  • Pomegranate Gin Fizz
  • Candlelit Cabin
  • Evergreen Mist,
  • Cinnamon Stick (heerlijke kaneelgeur!)
  • Christmas Cookie (hiermee kom je helemaal in de stemming)
  • Snowflake Cookie
  • Christmas Magic

Zoals je ziet zijn de geuren echt afgestemd op het winterse seizoen. Dit maakt deze adventskalender ook een ideaal (Sinterklaas)cadeau!

De grotere luxe adventskalender van Yankee Candle is een stukje groter en bevat ook enkele geurkaarsen in de vorm van theelichtjes. Het leuke van deze adventskalender is dat je deze helemaal kunt ‘open klappen’. Achter de grote deuren vind je ook hier 24 unieke Yankee Candle verrassingen.  Waaronder ook grotere geurkaarsen van Yankee Candle met een branduur van 15 uur (de theelichten hebben overigens ook een lange brandduur, van 6 uur). Daarnaast vind je in de grotere adventskalender ook een grote glazen kaarsenhouder.

Waar kun je de Yankee Candle adventskalender kopen?

De kleine adventskalender is eenvoudig te bestellen via Bol.com. Deze wordt gratis geleverd en snel bezorgd (je hebt zelfs Bol.com select bezorgopties). Klik hiervoor op onderstaande knop:

Bekijk alle informatie op Bol.com

De grotere Yankee Candle adventskalender is te koop bij Amazon. Ook deze wordt gewoon in Nederland helemaal GRATIS verzonden door Amazon zelf. Klik op onderstaande knop voor alle informatie.

Bekijk alle informatie op Amazon