Wijnbeurs Wijn adventskalender 2022 + KORTING

wijnbeurs wijn adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een wijn adventskalender 2021? Zoek niet verder. In dit artikel laten we je kennis maken met dé wijn adventskalender van 2022: de Wijnbeurs adventskalender. Een wijn adventskalender is een ideaal cadeau voor elke wijnliefhebber of gewoon voor jezelf!

De Wijnbeurs wijn adventskalender is een luxe adventskalender met maar liefst 12 heerlijke wijnen in handige wijn-tubes.

Aftellen tot kerst was nog nooit zo bijzonder met deze prachtige adventskalender. De Wijnbeurs adventskalender bevat een brede selectie aan witte, rode en rosé wijnen. Open vanaf 12 december elke dag een nieuw vakje en ontdek een nieuwe wijn. Je kunt er ook voor kiezen om op 1 december te beginnen en dan om de dag een vakje te openen.

Het aanbod is zorgvuldig samengesteld door het Wijnbeurs proefpanel en bevat enkel de beste kwaliteitswijnen.

Actie: nu van € 47,95 voor € 39,95

Bekijk meer & bestel
kerstcadeau tip

Waarom je dit jaar een adventskalender met heerlijke wijnen moet hebben!

Dagenlang plezier

Laat je dagenlang verleiden door de lekkerste wijnen in handige wijn-tubes. Open 12 dagen lang een vakje en laat je verrassen. Je kunt de wijn natuurlijk gelijk proeven of bewaar ze voor een wijnproeverij met kerst.

Perfect geschenk

Een wijn adventskalender is een ideaal cadeau voor deze feestdagen. De adventskalender is prachtig verpakt en daarmee ook uitermate geschikt als personeels- of relatiegeschenk. Let op: de voorraad is beperkt.

Geschikt voor iedereen

De adventskalenders van de Wijnbeurs is geschikt voor alle wijn-drinkers. Het maakt dus niet uit of je een wijnkenner bent of niet. Deze adventskalenders zullen gegarandeerd bij velen in de smaak vallen.


Bekijk de Wijnbeurs adventskalender

kerstcadeau tip

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.