Ben je op zoek naar een wijn adventskalender 2021? Zoek niet verder. In dit artikel laten we je kennis maken met dé wijn adventskalenders van 2021. Een wijn adventskalender is een ideaal cadeau voor elke wijnliefhebber of gewoon voor jezelf!

We beginnen met de wijn adventskalender van ‘De Wijnbeurs’. Een luxe en grote adventskalender met maar liefst 24 heerlijke wijnen in handige wijn-tubes.

Aftellen tot kerst was nog nooit zo bijzonder met deze prachtige adventskalender. De Wijnbeurs adventskalender bevat een brede selectie aan witte, rode en rosé wijnen. Open vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje en ontdek een nieuwe wijn. Het aanbod is zorgvuldig samengesteld door het Wijnbeurs proefpanel en bevat enkel de beste kwaliteitswijnen.

De Wijnbeurs adventskalender is helaas uitverkocht. De Gusteau adventskalender is wel nog te koop (zie hieronder).

Bekijk Gusteau adventskalender

Gusteau wijn adventskalender 2021

Gusteau is jouw persoonlijke wijngids. Aan de hand van een unieke smaaktest laten zij je kennis maken met de lekkerste wijnen die bij jou passen

Dit jaar biedt Gusteau ook een prachtige adventskalender met 12 heerlijke wijnen. Ook in deze adventskalender is dit een mix van witte, rode en rosé wijnen.

Bovendien wordt er ook een heus wijnmenu met persoonlijke bio’s over elke wijn meegeleverd. Het is hiermee een ideaal cadeau voor jezelf of een ander. Deze adventskalender ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd en daarmee ook een perfect relatie- of personeelsgeschenk voor bedrijven.

De Gusteau adventskalender is nu te koop voor € 39,95

Bekijk meer

Waarom je dit jaar een adventskalender met heerlijke wijnen moet hebben!

Dagenlang plezier

Laat je dagenlang verleiden door de lekkerste wijnen in handige wijn-tubes. Open 12 tot 24 dagen lang een vakje en laat je verrassen. Je kunt de wijn natuurlijk gelijk proeven of bewaar ze voor een wijnproeverij met kerst.

Perfect geschenk

Een wijn adventskalender is een ideaal cadeau voor deze feestdagen. Beide adventskalenders zijn prachtig verpakt en daarmee ook uitermate geschikt als personeels- of relatiegeschenk. Let op: de voorraad is beperkt.

Geschikt voor iedereen

De adventskalenders van de Wijnbeurs en Gusteau zijn geschikt voor alle wijn-drinkers. Het maakt dus niet uit of je een wijnkenner bent of niet. Deze adventskalenders zullen gegarandeerd bij velen in de smaak vallen.


Bekijk de Gusteau adventskalender

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.