Whisky liefhebbers opgelet: deze Whisky adventskalender is een must-have!

Dit is toch wel een heel bijzondere adventskalender: dé Blind Spirit Tasting Whisky proeverij Adventskalender. Dé adventskalender voor Whisky liefhebbers! Een absoluut uniek cadeau voor elke man (of vrouw) die van whisky houdt.

Wat zit er in deze Whisky adventskalender?

Blind Tasting heeft 24 bijzondere whisky’s samengesteld en verpakt in een prachtige (geschenk)doos. De whisky’s zitten in elegante doorzichtige buisjes. In tegenstelling tot andere adventskalenders zie je hier in één keer alle ‘cadeautjes’ – je hoeft dus niet elke dag een luikje open te maken.

Toch is de inhoud van elk buisje een verrassing: je weet niet welke (soort) whisky erin zit. Sterker nog: het staat nergens op de doos! Nu komt wellicht het meest toffe van deze adventskalender: bij het proeven van je whisky ga je naar de website van Blind Spirit Tasting – hier moet je tijdens het proeven enkele vragen beantwoorden en kom je er achter hoe goed je bent als whisky-proever. Aan het einde van de vragen krijg je namelijk te zien welke whisky je gedronken hebt. Een super leuk concept.

Waar is deze Whisky adventskalender te koop?

Je kunt via de website van Blind Spirit Tasting bekijken waar deze Whisky adventskalender te koop is. Deze adventskalender is met name te koop bij de gerenommeerde drankhandelaren en slijterijen.