Vondels adventskalender 2022 met kerstornamenten

Vondels adventskalender 2022

Als je op zoekt bent naar een unieke adventskalender, is deze Vondel Adventskalender 2022 dan iets voor jou! In dit artikel vertellen we je alles over deze bijzondere adventskalender en lees je of het iets voor je is.

Voor degene die Vondels nog niet kennen. Vondels is een Amsterdams merk dat bekent staat om de kerstornamenten en decoratie. Een kerstornament is een glazen figuur dat je in de kerstboom kunt hangen. Het merk is o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Je bij Vondels niet denken aan saaie kerstballen of dennenappels. De meeste ornamenten van het merk zijn ontzettend uitgesproken. Voor bijna elk object bestaat er wel een ornament van Vondels, het maakt niet uit of je van schoenen houdt, tijgers, een zak chips, pizza, watermeloen of airpods. Het bestaat allemaal!

Wil je deze adventskalender gelijk bestellen of alle bijzondere ornamenten van Vondels zien? Bekijk dan de Vondels collectie (en adventskalender) via deze link bij De Bijenkorf.

Inhoud artikel

Inhoud Vondels adventskalender

Bron: Vondels / De Bijenkorf

Ok terug naar de adventskalender van Vondels. Deze is volledig nieuw en vrij bijzonder (net als de ornamenten). Allereerst heeft deze kalender 9 vakjes. Normaal zijn dat er 24. Je opent een adventskalender namelijk gesproken namelijk vanaf 1 december. Het laatste vakje open je dan op kerstavond. Er bestaan ook kalenders voor 12 dagen, maar een versie voor 9 dagen hebben we nog niet eerder gezien. Gelukkig geeft Vondels wel aan welke dag in december je de vakjes moet openen. Hierbij viel ons op dat ze doortellen tot 31 december. Je dient de kalender te openen op:: 1, 4, 8, 12, 16, 19, 20, 24, 25 en 31 december.

Dan komen we bij de inhoud. De Vondels adventskalender bevat 9 kerstornamenten van de nieuwe Vondels collectie. We willen de inhoud niet verklappen want het is juist de bedoeling dat het een verrassing blijft wat erin zit. Er zitten in ieder geval ontzettend opvallende figuurtjes bij met diverse gouden accenten. Daarom zullen niet misstaan in de meeste kerstbomen.

Grote vraag: is deze adventskalender het waard? Eerlijk is eerlijk: het is geen hele grote adventskalender. Er zitten ‘maar’ 9 vakjes in. We begrijpen wel goed waarom dit is. Een hanger van Vondels is een uniek object en heeft een verkoopprijs van € 15,- tot € 20,-. Als je hiermee een kalender van 24 vakjes mee moet vullen zou deze onbetaalbaar zijn. Bovendien vinden we de adventskalender zelf erg uniek en prachtig! Wat is er nu leuker dan de hele maand december verrast te worden met een van de vele Vondels verrassingen? Ook vinden we het een super luxe en mooi cadeau voor degene die fan zijn van het merk.

Vondels adventskalender korting?

De producten van Vondels zijn ontworpen in Amsterdam en gemaakt van de beste materialen. Alle ornamenten zijn namelijk van echt glas. Het is dus geen plastic! Daarmee zijn de ornamenten ook niet heel goedkoop. Het zijn luxe producten waar je (mits je ze natuurlijk goed opbergt) heel lang plezier van zult hebben.

Je bespaart overigens wel aardig wat geld met deze kalender. De meeste hangers van Vondels kosten rond de € 15,-. Voor 9 hangers zou dat samen € 135,- zijn. De kalender kost echter maar € 99,-. Je krijgt dus eigenlijk (grofweg genomen) twee hangers gratis: dat is een super goede deal! Bovendien krijg je er ook nog een schitterende en luxe cadeauverpakking bij.

Over het algemeen worden er geen kortingen gegevens op de producten van Vondels, hoogstens aan het einde van het kerstseizoen (na kerst), maar dan heb je niet zo veel aan deze kalender. Overigens is het een limited-edition we verwachten dat de kalender snel uitverkocht zal zijn. Het loont dus absoluut niet om te wachten tot een mogelijke afprijzing. Deze adventskalender is overigens te koop bij de Bijenkorf via onderstaande knop:

Bekijk meer en bestel

Veelgestelde vragen over de Vondels adventskalenders

Wat is een Vondels adventskalender?

De adventskalender van het Amsterdamse Vondels is een adventskalender die bestaat uit 9 vakjes met 9 unieke kerstornamenten (kersthangers).

Waar is de Vondels adventskalender te koop?

Deze adventskalender is te online te koop bij o.a. de Bijenkorf. Klik op de knop in dit artikel voor de actuele prijs en eventuele kortingen.

Wat zit er in de Vondels adventskalender?

In de adventskalender zitten 9 kerstornamenten. Het gaat om originele Vondels ornamenten van de beste kwaliteit, gemaakt van 100% glas. Het zijn 9 zeer bijzondere figuren, waaronder een glitter-tekkel, aardbei en prachtige gouden panterkop.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.