Ben je op zoek naar een subtiele en toegankelijke bier adventskalender met de lekkerste (speciaal)biertjes? Dan moet je deze adventskalender van Beer in a Box hebben! Beer in a Box biedt dit jaar namelijk twee verschillende bier adventskalenders aan. Eerder hebben we al uitgebreid geschreven over de exclusieve bier adventskalender. Deze is vooral bedoeld voor de echte beer-geek die ook van zeer uitgesproken smaken houdt.

Ben je echter een bierliefhebber van toegankelijke (en lichte) bieren en hoeft het voor jou niet al te spannend? Dan is deze subtiele versie iets voor jou! Deze adventskalender bevat toegankelijke bieren die de meesten ontzettend lekker vinden en waarderen. Je hoeft dus niet zo bang te zijn dat er een bier inzit dat je niet lekker vind. Daarmee is deze adventskalender ook een zeer geschikt cadeau! Bovendien is deze bier adventskalender ook nog eens ontzettend lekker geprijsd.

Deze Beer in a Box bier adventskalender is helaas uitverkocht. Wel kun je nog de Exclusieve-versie bestellen met 24 exclusieve bieren bevat die speciaal voor deze adventskalender gebrouwen zijn! Alle info via onderstaande knop.

Bekijk meer &  bestel
beer-in-a-box-bier-adventskalender-subtiele-editie

 

Inhoud Beer in a Box subtiele bier adventskalender 2022

Voordat we het over de inhoud (het bier) gaan hebben, moeten we eerst even uitgebreid hebben over de adventskalender-doos. Want wat een plaatje is dat! Dit jaar heeft Beer in a Box het design compleet veranderd. De adventskalender is dit jaar full-color bedrukt en heeft de vorm van een ouderwetse televisie. Aan de voorkant van deze televisie zie je een ouderwets ’testbeeld’, tenminste…. 

Als je goed kijkt zie je in de tv en in het beeld allemaal grappige verwijzingen terug van bekende films en tv-programma’s van vroeger. Degene die Beer in a Box kennen, weten dat zij altijd in zijn voor een grapje. Eigenlijk is de doos al één grote kijk- en zoekplaat. Vind jij alle grappige verwijzingen terug? De voorkant kun je overigens naar voren klappen. Dan verschijnen de 24 luikjes waarachter 24 biertjes verstopt zitten…

Over het bier gesproken…  wij gaan hier niet de complete inhoud van de adventskalender verklappen. Het is namelijk de bedoeling dat je verrast wordt! We kunnen ons echter voorstellen dat je toch een beetje wilt weten wat je nu eigenlijk koopt.  Kort samengevat zijn het 24 subtiele en lichte speciaal-biertjes die eigenlijk voor iedereen geschikt zijn. Denk aan: blond bier, een frisse IPA, een Tripel of witbier. Alle bieren zijn afkomstig van diverse nationale en internationale (lokale) brouwerijen. 

Ontdek bieren van o.a.:

Meer weten welke merken er nog meer in zitten of wil je de adventskalender gelijk bestellen? Klik op onderstaande knop voor alle info.

Helaas is deze Beer in a Box bier adventskalender uitverkocht, gelukkig kun je wel nog de Exclusieve bestellen met € 25,- korting!

Bekijk meer &  bestel

Beer-in-a-Box-bier-adventskalender-verpakking-2022

Waarom je deze bier adventskalender moet hebben.

Wij zijn helemaal overtuigd van deze bier adventskalender, maar mocht je nog twijfelen: dit zijn de vijf redenen waarom je deze bier adventskalender moet hebben dit jaar!

  1. Prachtige verpakking: deze adventskalender is een plaatje om te zien. Deze staat perfect in je woonkamer, keuken, kantoor of man-cave. Het unieke tv-design zit vol met grapjes en verwijzingen naar oude film- en tv-klassiekers. 
  2. 24x heerlijke speciaalbieren van lokale (inter)nationale brouwerijen. Er zitten 24 verschillende bieren in deze adventskalender van 24 verschillende brouwerijen. Dit zijn vooral lokaal gebrouwen bieren die je niet zo snel in de winkel terug vindt. 
  3. 24x extra video-content. De bieren zijn nog niet alles: middels de QR code kun je ook elke dag een unieke video zien van de makers van jouw bier. Elke brouwerij heeft namelijk een videoboodschap opgenomen en vertellen je graag meer over het bijzondere bier dat je die dag gevonden hebt. 
  4. Hoge waardering. De bier adventskalender van Beer in a Box werd vorig jaar geïntroduceerd en was een MEGA-succes. De kalender wordt bij Trustpilot gewaardeerd met 4.8 van de 5 sterren. Do we say more?
  5. Perfect cadeau! Met deze adventskalender geef je direct 24 cadeaus in één! Elke liefhebber van een biertje zal dit cadeau weten te waarderen!
Bekijk meer &  bestel

 

Veelgestelde vragen over de Beer in a Box subtiele adventskalender 2022

Wat zit er in de Beer in a Box subtiele bier adventskalender 2022?

Deze subtiele adventskalender bevat 24 unieke speciaalbieren van 24 verschillende brouwers. Het betreft subtiele bieren die bij bijna iedereen in de smaak vallen. Denk aan wit bier, blond, IPA of een toegankelijke tripel.

Vanaf wanneer is de bier adventskalender te koop?

De Beer in a Box adventskalender zijn dit jaar al te koop vanaf juni 2022. Dan is het namelijk half kerstmis. Bestel de kalender dus vandaag nog.

Is er een korting op de Beer in a Box bier adventskalender?

Op deze subtiele adventskalender is er geen korting momenteel. Wel scoor je de Exclusive bier adventskalender nu met €25,- korting.

Wat is het verschil met de andere (exclusieve) adventskalender van Beer in a Box?

Beer in a Box heeft in 2022 twee versies: de exclusieve bier adventskalender en de subtiele bier adventskalender. De Exclusieve is bedoeld voor de echte die-hard bier-fan. Deze bevat zeer uitgesproken bieren die speciaal voor de adventskalender gebrouwen zijn. Voor de bier-drinker die niet zo van heftige bier-smaken houdt is er de ‘subtiele variant’. Dit zijn meer algemene bieren (die ook los verkrijgbaar zijn) en die een lichte en subtiele smaak hebben.

Voor wie is deze subtiele bier adventskalender bedoeld?

Deze adventskalender is voor iedereen geschikt. De heerlijke bieren hebben allemaal een subtiele smaak en zullen door bijna iedereen gewaardeerd worden. Het is daarom een zeer geschikt cadeau, voor eenieder die nieuwe biersmaken wit ontdekken.

Aangeboden door:

Geen 18? Geen druppel! Dit artikel bevat beregoede reclame, waaronder affiliate-links. Meer info