The Body Shop adventskalender 2021 – Ultimate

The Body Shop adventskalender 2021 ultimate

Zie hier: The Body Shop adventskalender 2021 Ultimate! De meest luxe en grootste adventskalender van The Body Shop. The Body Shop heeft voor deze advent maar liefst drie adventskalenders uitgebracht (van klein tot groot):

In dit artikel vertellen we je alles over deze laatste ‘de ultimate’ adventskalender! Dit is de meest luxe en grootste adventskalender van The Body Shop en een van de grootste beauty adventskalenders van 2021!

Het design van deze adventskalender is werkelijk prachtig. Het is een giga-doos die je open kunt maken waarna een pop-up tafereel verschijnt. Daaronder vind je drie laden met daarin 25 prachtige cadeautjes. In elk cadeautjes zit weer een nieuwe beauty verrassing van The Body Shop! Nu zul je jezelf wel afvragen: waarom 25? De meeste adventskalenders bevatten toch 24 cadeautjes? Dat klopt! In Engeland (waar The Body Shop vandaan komt) is het juist gebruikelijk om 25 vakjes in een adventskalender te hebben, zij tellen namelijk door naar eerste kerstdag (25 december) i.p.v. kerstavond op 24 december. Dat wordt dus extra genieten!

Wat zit er in The Body Shop Ultimate adventskalender 2021?

Bron: The Body Shop

Heel veel luxe aan unieke The Body Shop producten. Het bijzondere van deze versie is dat de adventskalender vooral grote verpakkingen en meer exclusieve producten bevat t.o.v. de andere twee adventskalenders. Je kunt jezelf (of een ander) helemaal in de watten leggen met deze adventskalender. We gaan natuurlijk niet de gehele inhoud verklappen, maar geven je graag wel een klein voorproefje van de inhoud:

  • Vitamin E Hydrating Toner 250ml
  • Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 50ml
  • De heerlijke Shea Conditioner 250ml
  • British Rose Hand Cream 30ml (ideaal voor de winter)
  • Het Drops of Youth™ Sheet Mask 21ml
  • De klassieke en welbekende Avocado Body Butter 200ml

Een complete lijst van alle producten vind je hier.

Waar kun je The Body Shop Beauty adventskalender kopen?

De adventskalenders van The Body Shop zijn online te bestellen via de officiële webshop van The Body shop (klik hiervoor op onderstaande rode button). In totaal bevat deze Ultimate adventskalender producten van een waarde van € 233, – de verkoopprijs is echter een stuk lager. Bekijk de actuele prijs via onderstaande knop.

Tip: Wacht niet te lang want The Body Shop gaf enkele jaren geleden nog aan gemiddeld elke 30 seconden een adventskalender te verkopen! Vorig jaar waren de adventskalender ook razendsnel uitverkocht. Bestel daarom vandaag nog zolang de voorraad strekt!

Oh ja: de verzending is ook gewoon gratis. 🙂

Bekijk volledige inhoud en prijs

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info