Dit wordt genieten: Spa Wellness adventskalender 2019

Het is altijd een drukke tijd voor kerst – zeker tijdens de Advent (de weken voor kerstmis). Iedereen kan dan wel een beetje extra ontspanning gebruiken. Vandaar dat deze Spa Wellness adventskalender wellicht wel dé perfecte adventskalender is.

Waaruit bestaat deze Spa Wellness adventskalender?

Een adventskalender bestaat altijd uit 24 vakjes. Zo ook deze. Ontdek elke dag een uniek wellness cadeautje. Zoals bijvoorbeeld een heerlijk handzeepje, bodylotion, badschuim maar ook een scrub-spons of nagelvijl. Er zit altijd wel iets heerlijks voor jou bij. De adventskalender is van het merk ‘Roth’ – een merk dat ieder jaar verschillende soorten adventskalenders op de markt brengt (zoals deze thee adventskalender).

Bovendien is deze wellness adventskalender erg betaalbaar. Adventskalenders van grote merken (zoals die van Rituals) zijn wellicht nog mooier maar minder geschikt als bijvoorbeeld een Sinterklaascadeau voor je dochter of nichtje.

Bron: Amazon

Waar kan ik deze Wellness adventskalender kopen?

Vorig jaar zagen we ook een vergelijkbare wellness adventskalender van de Action die later ook op Bol.com verkrijgbaar was (voor een duurder prijs). Deze wellness adventskalender is exclusief verkrijgbaar bij de Nederlandstalige Amazon. Bovendien profiteer je bij Amazon ook van:

  • Snelle bezorging in heel Nederland (afh. van bestelgrootte mogelijk ook gratis bezorging!)
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Betaal makkelijk en veilig via Ideal
Bestel veilig bij Amazon