Smurfen adventskalender van Mega Bloks in winterstijl!

Update: helaas is deze smurfen adventskalender momenteel niet meer leverbaar. Bekijk hier alle speelgoed adventskalenders.

Hij kom mee naar Smurfenland! Hoe leuk! Deze Mega Bloks adventskalender van de Smurfen! Dit is de enige smurfen adventskalender die je momenteel kunt kopen en is een super leuk sinterklaascadeau.

Het is een grote adventskalender die geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Mega Bloks is vergelijkbaar met Duplo van Lego de Mega Bloks passen dan ook gewoon op de Lego Duplo blokken. Naast de goede kwaliteit zijn deze speelblokken ook erg aantrekkelijk geprijsd. Bovendien heeft Mega Blocs de licentie van de Smurfen wat deze adventskalender natuurlijk extra leuk maakt!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Bol.com

Wat zit er in deze Mega Blocks Smurfen adventskalender?

Ook deze Smurfen adventskalender bestaat uit 24 vakjes. Deze vakjes bevatten allemaal één megablok. Je opent het eerste vakje op 1 december en de laatste op kerstavond. Op kerstavond is je hele Mega Bloks Smurfen set compleet! Wat het extra leuk maakt is dat het thema van kerst/winter ook in de blokken zelf terug te vinden. Bouw met deze set een compleet smurfen kerstdorp met een kerstboom, diverse kerstcadeautjes, een sneeuwpop en een ijzig landschap met diverse sneeuwblokken en accessoires. Natuurlijk mogen twee originele Smurfen figuren niet ontbreken (inclusief de enige echte Smurfin!).

Waar kan ik deze Smurfen adventskalender kopen?

Bestel deze adventskalender eenvoudig via Bol.com. Profiteer van gratis verzending en retour en ben verzekerd van de beste prijs. Via onderstaande knop kun je deze adventskalenders gelijk bestellen! Let wel op: adventskalenders kunnen snel uitverkocht raken (zeker in november). Wacht niet te lang met bestellen. Advent begint op 1 december 2019.

Bekijk prijs en bestel op Bol.com