Uniek! Een Sinterklaas adventskalender van Playmobil

Dit vinden we leuk. Deze Playmobil adventskalender is anders dan iedere andere adventskalender. Je telt hier namelijk niet af tot kerstmis maar tot pakjesavond (5-december).  Je begint met het eerste vakje rond de tijd dat Sinterklaas het land in komt (rond 15 november) – het is daarom een prachtig cadeau voor de echte Sinterklaas liefhebber!

Wat zit er in deze Playmobil Sinterklaas adventskalender?


Deze adventskalender bestaat niet uit 24 maar uit 20 Playmobil cadeautjes allemaal in Sinterklaas thema! Playmobil is een van de weinige speelgoedbedrijven die kwalitatief speelgoed maken met sinterklaas thema. De cadeautjes zijn niet enkel kleine Playmobil figuurtjes (zoals een mini-pakjes, Playmobil speelgoed (waar de Playmobil kinder-poppetjes mee kunnen spelen 😉 ), Playmobil figuren (waaronder twee kinderpoppetjes) maar ook grotere figuurtjes (waaronder Sinterklaas zelf en Amerigo).

Daarnaast zit alles super mooi verpakt in een grote Playmobil-doos. In deze doos zit ook een bord-kartonnen achtergrond die je kunt opzetten > hierin kun je alle verrassingen mooi uitstallen. Op Sinterklaasavond is het hele Sinterklaas-tafereel compleet.

Waar kun je deze Playmobil Sinterklaas Adventskalender kopen?

Onze tip – bestel deze Sinterklaas adventskalender online bij een webshop met een korte levertijd. Dan ben je er zeker van dat je geen teleurgestelde kids thuis hebt. Bij Bol.com is deze adventskalender momenteel op voorraad en zelfs morgen in huis (als je voor 23:59 uur besteld). Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd (al zouden we niet weten waarom je deze prachtige adventskalender niet wilt) en is retourneren gratis.

Klik op onderstaande knop om gelijk naar deze adventskalenders op Bol.com te gaan:

Bestel eenvoudig bij Bol.com

Wil je toch liever een echte kerst adventskalender van Playmobil? Bekijk dan deze klassieke kerstadventskalender of deze Playmobil Top Agents adventskalender of deze paardrijclub adventskalender van Playmobil.