Luxe Simply chocolate adventskalender 2022

Simply-Chocolate-adventskalender-2022

Chocolade liefhebbers opgelet! Wil je eens een luxe chocolade adventskalender? Bekijk dan deze ‘Christmas Calendar For Chocolate Lovers’ van Simply Chocolate.

Dit is een zeer unieke chocolade adventskalender. Het begint al met de vorm: het is een langwerpige kalender met daarin meer dan 24 heerlijke chocolade-reepjes en massieve chocolaatjes van het merk Simply Chocolate. Simply Chocolate komt uit Denemarken en staat bekend om zijn heerlijk intense chocoladesmaak. Het is een luxe chocolade merk dat chocolade maakt met de beste ingrediënten.

Het leukste van alles? Deze adventskalender bevat niet 24 maar 30 vakjes! Dat betekent nog meer plezier! Tussen het derde en vierde vakje vind je bijvoorbeeld vakje 3,5. Hoe leuk! In totaal zijn er 6 extra vakjes met 6 heerlijke chocolaatjes.

Simply Chocolate adventskalender 2022
Bron: Bol.com

Waar is deze chocolade adventskalender te koop?

Deze adventskalender is exclusief te koop bij de Bijenkorf. Gelukkig hoef je niet ver te reizen want je kunt de Simple Chocolate adventskalender gewoon bestellen op de webshop van de Bijenkorf. Deze wordt gratis en snel bij je thuis bezorgd. Via onderstaande knop vind je alle informatie en kun je gelijk bestellen.

Dit wordt een heerlijke advent!

Bekijk meer (Bol.com)