Schleich paarden (Horse Club) adventskalender 2020 (98269) – inhoud & prijs

Update: deze Schleich paarden adventskalender is mogelijk niet meer verkrijgbaar. Bekijk hier alle Schleich adventskalenders 2022 (inclusief de nieuwe Horse Club paarden adventskalender).

De Schleich paarden adventskalender 2020 (met nummer 98269) is er! Dit is hét cadeau voor elke paarden-liefhebber! De Schleich adventskalenders behoren naast de Lego en Playmobil adventskalenders altijd tot de best verkochte speelgoed-adventskalenders van het jaar. Ook in 2020 brengt Schleich drie adventskalenders uit waaronder deze ‘Horse Club’ paarden adventskalender (andere adventskalenders van Schleich zijn de dino-adventskalender en de boerderij-adventskalender).

Inhoud: wat zit er in de Schleich paarden adventskalender 2020?

Schleich is een echt (Duits) kwaliteitsmerk. De adventskalender bevat dan ook 24 Schleich dier-figuren en accesoires van de hoogste kwaliteit. Met deze set maak je jouw ‘Horse Club’ paardencollectie helemaal compleet! Alle 24 verrassingen zitten verpakt in één grote doos met 24 vakjes.

Natuurlijk ben je ontzettend benieuwd wat er dit jaar in de adventskalender zit. We willen niet alles verklappen, maar geven je graag een kleine inkijk in de inhoud van deze adventskalender. Ieder jaar heeft Schleich min of meer een ander thema voor de Horse Club adventskalender. Dit jaar is het thema ‘dierenarts’. Je vindt in deze adventskalender dan ook:

  • Diverse super realistische dier-figuren, waaronder een prachtig wit paard met veulen! Maar ook kleinere dieren die je in een manage kunt tegenkomen zoals een kleine kitten en een schattig konijntje.
  • Een vrouwelijke dierenarts.
  • Diverse accessoires met het dierenarts thema waaronder: een EHBO koffer.
  • Diverse accessoires om je Schleich paarden aan te kleden, zoals een superleuke geruite paardendeken.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Amazon

Wat kost de Schleich paarden adventskalender en waar is deze te koop?

Je kunt de Schleich Horse Club adventskalender 2020 op verschillende plekken kopen. We raden je echter aan deze online te bestellen via Bol.com of Amazon. Hier zijn ze vaak goedkoper dan in de winkel en ben je ook verzekerd van een snelle levertijd. De adviesprijs voor de adventskalender van 2020 ligt bij € 29,99. Echter zien we tijdens de feestdagen vaak interessante acties voorbij komen. Klik op onderstaande knoppen om de actuele prijs en de kortingen te zien die aangeboden worden online (open in een nieuw venster).

Bekijk prijs en kortingen op Bol.com Bekijk prijs en kortingen op Amazon

Over Schleich Horse Club

Schleich is een Duits speelgoedmerk dat vooral bekend is om de kwalitatieve dierfiguren. Deze worden meestal ook in Duitsland gefabriceerd. Het bedrijf bestaat al sinds 1935. Net als andere merken werkt Schleich ook met thema’s die tot de verbeelding van menig kind spreken. Een van deze thema’s is ‘Horse Club’ voor alle paardenliefhebbers. Sinds vele jaren maakt Schleich ook adventskalenders binnen deze thema’s waarbij de Horse Club adventskalenders altijd tot de beste verkochte behoren.