Schleich Paarden Adventskalender 2019

Deze Schleich adventskalender 2019 is niet meer te koop. Bekijk hier de nieuwe Schleich adventskalenders 2022.

Paardenliefhebbers opgelet! Ook dit jaar brengt het speelgoedmerk Schleich weer nieuwe adventskalenders op de markt, waaronder de Schleich Horse Club adventskalender 2019 (nummer: 97780). Schleich is het bekende Duitse kwaliteitsmerk dat degelijke speelgoedfiguren maakt met verschillende thema’s. Een van de meest populaire collecties zijn de Schleich Horse Club speelsets – waar ook ieder jaar een adventskalender voor uitkomt.

Wat zit er in de Schleich paarden adventskalender 2019?

De Schleich paarden adventskalender bestaat uit een grote doos van 29,5 x 40 x 49 cm (lxbxh) en bestaat uit 24 vakjes. Achter ieder vakje zit een origineel Schleich speelfiguur van de Schleich Horse Club serie. Denk hierbij aan:

  • Een origineel Schleich paard
  • Een ruiter
  • Diverse attributen voor de ‘verzorging’ van je Schleich paarden, zoals borstels
  • Andere dierenfiguren die je rondom een manage kunt vinden zoals een kat en konijn
  • Eten voor je paarden

Al met al een super leuke speelset. Het leukste van deze adventskalender is natuurlijk dat je van te voren niet weet wat er allemaal in zit. Op kerstavond, nadat alle 24 de vakjes geopend zijn, is de speelset compleet.

Bron: Bol.com 

Waar is de Schleich paarden adventskalender 2019 te koop?

Wil je verzekerd zijn dat je de Schleich paarden adventskalender op tijd in huis hebt en heb je geen zin om diverse winkels in de stad af te zoeken? Bestel deze Schleich adventskalender dan eenvoudig via bol.com. Zij hebben altijd een ruime voorraad aan Schleich producten en verzending is helemaal gratis!

Bekijk op Bol.com