Schleich Boerderij adventskalender 2020 – Farm World (98063) – inhoud & prijs

Update: deze Schleich Boerderij adventskalender is mogelijk niet meer verkrijgbaar. Bekijk hier alle Schleich adventskalenders 2022. 

De Schleich boerderij  adventskalender 2020 (van de ‘Farm World’ collectie met nummer 98063) is er! Het is de ideale adventskalender voor iedere boerderij-liefhebber! Maak je verzameling van Schleich boerderijdieren helemaal compleet met deze super leuke adventskalender. Naast deze Farm World boerderij-adventskalender, heeft Schleich dit jaar ook een dinosaurus– en een paarden-adventskalender uitgebracht. In dit artikel laten we je alles zien van de boerderij adventskalender!

Inhoud: dit zit er in de Schleich boerderij (Farm World) adventskalender 2020

Laat je ook dit jaar weer verrassen door 24 boerderij-verrassingen! Deze Schleich adventskalender bestaat ook dit jaar weer uit 24 vakjes/luikjes met daarachter 24 leuke verrassingen. Wat je exact in de adventskalender vind is natuurlijk een grote verrassing, maar dit kun je verwachten:

  • Diverse super leuke en realistische boerderijdieren zoals: een varkentje, hond, kat, een ezeltje en zelfs een paard!
  • Een speelfiguurtje (jongetje)
  • Diverse accessoires waaronder eten voor de dieren, een hindernis voor de paarden en een trofee (voor als je de hindernis doorstaan hebt met je paard).

Kortom een super leuke ‘Farm World’ set, vol met verrassingen en super leuk als aanvulling op je bestaande Schleich-collectie!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Amazon

Wat kost de Schleich boerderij adventskalender en waar is deze te koop?

Deze Schleich boerderij adventskalender is leverbaar vanaf september. Je kunt deze adventskalender het beste online kopen, bijvoorbeeld via Bol.com of Amazon. Hier zijn ze vaak goedkoper dan in de winkel en ben je ook verzekerd van een snelle levertijd. De adviesprijs voor deze adventskalender van 2020 ligt bij € 29,99. Echter zien we tijdens de feestdagen vaak diverse kortingen. Klik op onderstaande knoppen om de actuele prijs en de kortingen te zien die aangeboden worden online (de link opent in een nieuw venster). Let op! Schleich adventskalenders zijn erg populair: bestel op tijd want de voorraad is ieder jaar beperkt. Zeker de boerderij adventskalender verkoopt ieder jaar erg goed.

Bekijk prijs en kortingen op Bol.com Bekijk prijs en kortingen op Amazon

Over Schleich Farm World

Schleich is een Duits speelgoedmerk dat vooral bekend is om de kwalitatieve speelfiguren. Deze worden meestal ook in Duitsland gefabriceerd. Het bedrijf bestaat al sinds 1935. Net als andere merken werkt Schleich ook met thema’s die tot de verbeelding van menig kind spreken. Een van deze thema’s is ‘Farm World’ met diverse boerderijdieren. Dit is wellicht wel de meest populaire Schleich collectie. Sinds vele jaren maakt Schleich ook adventskalenders met deze boerderijdieren.