30% korting: Scento adventskalender 2022 – Review

Scento-adventskalender-2022 review

De Scento adventskalender 2022 behoort tot een van de leukste maar ook betaalbare beauty adventskalenders van dit jaar. Ontdek 24 dagen lang de leukste verrassingen en accessories in deze prachtige adventskalender. In dit artikel laten we je zien wat je ervan kunt verwachten zodat je kunt ontdekken of het iets voor je is. Ken je de adventskalender al en wil je ‘m gelijk bestellen. Je kunt deze nu bestellen bij ICI PARIS XL.

Voordat we de inhoud bespreken kijken we eerst even naar de doos zelf. Dit jaar is het design van de adventskalender weer volledig vernieuwd. Op de doos zijn prachtige afbeeldingen van huizen te zien in Scandinavische stijl. De adventskalender van Scento is een platte doos (2D adventskalender). Aan de voorkant vind je 24 vakjes terug die je vanaf 1 december dag voor dag open kunt maken. Het laatste vakje open je dan op Kerstavond (24 december).

Nu de laatste stuks voor de beste prijs met 30% korting

Bekijk meer & bestel

Inhoud Scento adventskalender 2022?

Spoiler alert: scroll snel door als je de inhoud niet wilt zien. In de tekst hieronder geven we een omschrijving maar laten we NIET de complete inhoud zien.

De Scento adventskalender 2022 bestaat grofweg uit drie soorten producten:

  • Producten voor in huis. Als je Scento kent weet je dat het merk heerlijke producten voor in huis maakt. Ze zijn vooral bekend om de geurstokjes en de geurkaarsen. Goed nieuws: beide zitten in deze adventskalender.
  • Verzorgingsproducten: laat je ook in 2022 weer verleiden door de heerlijke geuren van Scento. De adventskalender bevat dit jaar bijvoorbeeld heerlijke handenbalsem.
  • Leuke accessoires: tot slot vind je in de adventskalender heerlijke accessoires terug zoals leuke kersthangers, scrunchies en een nagelvijl.

Door de veelzijdigheid is deze adventskalender echt een feest om uit te pakken! Het is echt iedere dag weer een verrassing wat voor een soort product je tegen zult komen. Ben je nieuwsgierig naar de complete inhoud? Deze vind je hier.

Scento adventskalender korting

Scento is een merk dat exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Hier kun je de adventskalender ook bestellen via onderstaande knop. We krijgen veel vragen of er een korting is op deze adventskalender. Goed nieuws: deze adventskalender heeft sowieso al een zeer betaalbare prijs voor de complete inhoud. Daarnaast zijn er regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.

Bekijk meer & bestel

Veelgestelde vragen over deze adventskalender

Wat is de Scento adventskalender?

Deze adventskalender is een adventskalender die bestaat uit verzorgingsproducten, producten voor in huis (zoals geurstokjes) en leuke accessoires.

Is er een korting op de Scento adventskalender

Er zijn regelmatig kortingsacties voor deze adventskalender. Deze vind je allemaal terug op de pagina of bekijk ze bij ICI PARIS XL.

Wat zit er in de Scento adventskalender

De adventskalender bestaat uit drie soorten producten: beauty producten zoals zeep, bruisballen en douche-mousse, producten voor in huis zoals geurstokjes en leuke accessoires zoals een nagelvijl en kersthangers.