Roze kerst? Dit is de Barbie adventskalender 2019

Dit artikel gaat over de Barbie adventskalender van 2019 – bekijk hier de Barbie adventskalender van 2020

De kans dat we ooit nog een witte kerst krijgen wordt ieder jaar kleiner. Dan maar een roze kerst! Dat gaat met deze Barbie adventskalender van Mattel zeker lukken. Naast de Hot Wheels adventskalender heeft Mattel ook een Barbie adventskalender op de markt gebracht. Dit is dé adventskalender voor alle Barbie liefhebbers!

Wat zit er in de Barbie adventskalender?

Allereerst een originele barbiepop. Deze is niet ‘verstopt’ onder een vakje maar is gelijk vanuit de doos te gebruiken. In de adventskalender zelf zitten vervolgens de accessoires om de Barbie pop verder aan te kleden. Het leuke is natuurlijk dat je van te voren niet weet welke accessoires er verstopt zitten. Dat is uiteraard ook het hele idee van een adventskalender.
Spoiler-alert!
Op onderstaande afbeelding kun je de complete inhoud zien van deze adventskalender. Wil je deze niet zien? klik dan hier om de adventskalender gelijk te bestellen (en laat je verrassen).
Bron: Bol.com
Zoals je ziet zitten er erg veel leuke accessoires in de adventskalender zoals diverse kleding, barbie-sieraden, schoenen, huisdieren en zelfs een ring voor de barbie-fan zelf!

Waar is de Barbie adventskalender te koop?

Wil je verzekerd zijn dat je de Barbie adventskalender op tijd in huis hebt en heb je geen zin om diverse winkels in de stad af te zoeken? Bestel deze Barbie adventskalender dan eenvoudig via Amazob. Bovendien is de bezorging gratis en de levering snel.