50% korting: Rivièra Maison adventskalender 2022 – Review

Rivièra-Maison-adventskalender-2022-review.

Goed nieuws: ook dit jaar zal er weer een nieuwe Rivièra Maison adventskalender 2022 zijn! Een unieke lifestyle adventskalender met de mooiste kerstdecoratie en accessoires voor je huis. Vorig jaar was de allereerst keer dat het bekende merk een adventskalender verkocht. Het was een mega-succes, de kalender was binnen een mum van tijd uitverkocht.

Deze adventskalender is de enige (zover wij weten) die decoratieproducten voor in huis bevat. Bovendien is het een grote adventskalender die een feest is om uit te pakken. In deze review laten we zien wat je van de kalender kunt verwachten en of deze de moeite waard is. Wil je de kalender al bestellen? Kijk dan gelijk op de website van Rivièra Maison, hier vind je ook al de nieuwe kerstcollectie 2022.

MEGA SALE: nu 50%- KORTING!

Bekijk kerstcollectie 2022

Overigens is dit niet de enige adventskalender van Rivièra Maison: er is dit jaar ook een kleinere versie. Daarover straks meer.

Riviera-maison-adventskalender-2022

Bron: Riviera Maison website

Laten we eerst naar de adventskalender zelf kijken. Deze bestaat uit een grote witte doos van 37,5×23×46cm. Het is een prachtig vormgegeven doos. In 2022 heeft Rivièra Maison de adventskalender weer helemaal vernieuwd. De adventskalender is nu open te klappen via de twee deurtjes. In de adventskalender wachten 24 prachtige pakjes op je om uitgepakt te worden! In deze pakjes zitten de mooiste verrassingen verstopt. Vanaf 1 december 2022 open je elke dag een pakje totdat het kerstavond is op 24 december. Het design van de adventskalender straalt luxe uit en is daarmee een super cadeau voor jezelf of een ander.

Inhoud Rivièra Maison adventskalender

De Rivièra Maison adventskalender bestaat uit 24 Rivièra Maison lifestyle artikelen. Het gaat hier o.a. om kerst-decoratie (van de nieuwe kerstcollectie), adventskaarsen en andere lifestyle-producten. De meeste producten komen altijd van past en zorgen direct voor een unieke kerstfeeling.

De kalender bevat enkele exclusieve producten die speciaal voor de adventskalender gemaakt zijn. Daarnaast bevat de kalender producten van de nieuwe kerstcollectie 2022. De totale waarde van alle producten is maar liefst € 279,-! De verkoopprijs is echte een stuk lager, waardoor je veel geld bespaart.

De complete inhoud is niet bekend en dus echt een verrassing. Als we kijken naar de versie van vorig jaar, dan bevatte deze o.a.: servetten, kaarsen, inpaklint, fotolijstjes, keuken-accessoires (zoals lepels, uitsteekvormpjes en spatels), kersthangers, kerstdecoratie, een geurzakje en meer. Het gaat hier om exclusieve Rivièra Maison producten en alle producten hebben een feestdagen-thema.

Prijs en korting Rivièra Maison adventskalender

Deze luxe adventskalender van Rivièra Maison kost 189 euro. Dat is veel geld, maar bedenk je dat de productwaarde van deze kalenders maar liefst 279 euro is. Je bespaart hiermee dus 90 euro. Overigens zal er geen extra korting zijn op de kalender. Het gaat namelijk om een exclusief product in gelimiteerde oplage. Er wordt geen extra korting gegeven.

MEGA SALE: nu 50% KORTING!

Bekijk meer en bestel

Alternatief: Rivièra Maison mini adventskalender (7 dagen)

Bron: Rivièra Maison

Naast de mega grote adventskalender is er dit jaar ook een kleine versie te koop. Deze bestaat uit een zwarte cadeau-box met daarin 7 prachtige Amsterdamse grachtenpandjes. In elk huisje zit vervolgens een unieke kerstcadeau, bijvoorbeeld een prachtige kaars of schitterende kerstbal. Doordat deze adventskalender kleiner is, is deze ook betaalbaarder.

MEGA SALE: nu 50% KORTING!

Bekijk meer en bestel

Review Rivièra Maison adventskalender

Wat vinden we van de Rivièra Maison kalender? Wat ons betreft is het een van de mooiste adventskalenders van 2022. De kalender ziet er prachtig uit! Ook het idee met de losse pakjes is ontzettend leuk. Over de inhoud kunnen we nog niet zoveel zeggen omdat deze niet bekend is. Uitgaande van de inhoud van vorig jaar zijn het stuk voor stuk zeer bruikbare Rivièra Maison producten voor in je huis die altijd van pas komen. Je kunt je huis met de diverse decoraties direct een feestdagen-toch geven. De adventskalender is vooral bedoeld voor liefhebbers van het merk die houden van de mooie kerstcollecties. Als je fan bent van het merk en de kerstdecoraties dan moet je deze kalender hebben.

Bekijk meer en bestel

Veelgestelde vragen over deze adventskalender

Wat zit er in de Rivièra Maison adventskalender?

De adventskalender bevat 24 verrassingen waaronder: kerstdecoratie, adventskaarsen en andere lifestyle-producten.

Vanaf wanneer is de Rivièra Maison adventskalender te koop?

We verwachten dat de Rivièra Maison adventskalender 2022 te koop zal zijn vanaf halverwege oktober 2022.

Is er een korting of aanbieding voor de Rivièra Maison adventskalender?

De Rivièra Maison adventskalender heeft een vaste verkoopprijs en zal niet verder worden afgeprijsd. Je bespaart al veel geld omdat de waarde van de adventskalender vele malen hoger is dan de totale verkoopprijs.