RITUALS The Ritual of Advent Adventskalender 2019 – 2D

Dit gaat over de Rituals adventskalender van 2019 – Klik hier voor alle informatie over de 2022 versie.

Dit is wellicht dé adventskalender waar iedereen in 2019 op wacht: de Rituals – Ritual of Advent – Adventskalender 2019. Dit is niet zomaar een adventskalender: de Rituals adventskalenders behoren ieder jaar tot de best verkochte en meest populaire beauty adventskalenders.

Deze Rituals ‘Ritual of Advent’ adventskalender 2019 is een van de twee adventskalenders die Rituals dit jaar uitbrengt. Deze adventskalender bestaat uit een prachtige rechthoekige geschenkdoos die je kunt omtoveren tot een prachtige gouden kerstboom. Je leest het goed: de Rituals adventskalender is dit jaar goud (vorig jaar was deze nog rood). In deze kerstboom zitten 24 vakjes verstopt met daarachter de mooiste Rituals producten.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol.com

Wat zit er in de Rituals Ritual of Advent  2D adventskalender 2019?

We willen eigenlijk niet de complete inhoud van deze ‘Ritual of Advent XL’ adventskalender verklappen. Maar een tipje van de sluier kunnen we wel oplichten. Dit jaar bevat deze prachtige adventskalender onder andere:

  • Bekende Rituals verzorgingsproducten van diverse Rituals series. Denk hierbij aan een Ritual of Sakura lichaamsscrub (70ml), Rituals of Hammam Black Soap (70ml)
  • Rituals verzorgingsproducten voor mannen. Deze Rituals adventskalender is namelijk niet enkel voor vrouwen gemaakt. Denk hierbij aan Ritual of Samurai Ice Showergel (70ml) .
  • Exclusieve Rituals producten die je enkel in deze adventskalender vind. Zoals vier unieke adventskaarsen – om iedere zondag voor kerst te ontsteken. Passend bij de officiële adventskalender traditie.
  • Nieuw dit jaar zijn de producten van de Limited Edition ‘Amsterdam Collectie’ zoals de Body Mist en handzeep. Deze zijn nooit eerder in een Rituals adventskalender verschenen en een must-have!

Doordat deze Rituals XL adventskalender 24 kleinere Rituals producten bevat, is het een ideaal cadeau om kennis te maken met de unieke Rituals collecties. Tip: wij bewaren veel producten ook om op reis mee te nemen gedurende het jaar – zo heb je het hele jaar plezier van dit Rituals cadeau!

Waar kun je deze Ritual of Advent XL adventskalender kopen?

Deze Rituals adventskalender is op verschillende plekken te koop. Op dit moment is de adventskalender in de aanbieding bij Bol.com: gebruik onderstaande knop om de Rituals adventskalender gelijk te bestellen met 15% korting!

Bovendien is retour en verzending bij Bol.com helemaal gratis:

Bekijk prijs en inhoud op B0l.com