RITUALS The Ritual of Advent Adventskalender 2020 – 2D – Inhoud en KORTING

Dit is de Rituals Adventskalender 2020: – Ritual of Advent XL adventskalender. Na lang wachten is de inhoud eindelijk bekend! Deze is inmiddels niet meer te koop, bekijk hier de Rituals adventskalenders van 2022. 

Wij mogen, als grootste adventskalender website van Nederland, als een van de eerste bekend maken wat je dit jaar in de Rituals adventskalender 2020 kunt verwachten! Dit is één van de twee Rituals adventskalenders die in 2020 uitkomt, bekijk hier het complete overzicht. Het gaat hier om de kleine adventskalender van Rituals. Deze had tot vorig jaar de vorm van een kerstboom. Dit jaar heeft de adventskalender een compleet nieuw design! De adventskalender heeft de vorm van twee (Amsterdamse?) grachtenpanden! In deze panden (of huisjes) zitten de 24 vakjes/luikjes verstopt met 24 prachtige Rituals geschenkjes.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol.com

Inhoud Rituals Ritual of Advent 2D adventskalender 2020

De complete inhoud van de Rituals adventskalender 2020 vind je helemaal onderaan deze pagina. We willen namelijk niet direct alles verklappen. We lichten wel graag een tipje van de sluier op. Deze Rituals adventskalender bevat, net als vorig jaar, 24 ‘Rituals bestsellers’. Het is de bedoeling dat je het eerste vakje van deze adventskalender op 1 december 2020 opent en het laatste op 24 december: dan is het kerstavond. Zo tel je op een super leuke manier af tot kerst.

De kalender is verpakt in een prachtige geschenkdoos en heeft een 2D-design. Dit wil zeggen dat de kalender ‘plat’ is en je deze kunt open klappen om alle luikjes te zien. Achter deze luikjes vind je dit jaar o.a.:

 • Vier exclusieve Rituals adventskaarsen. Deze vind je op elke adventszondag. Deze kaarsen zijn exclusief voor de adventskalender gemaakt en kun je niet in de winkel kopen.
 • De heerlijkste Rituals producten van de meest bekende series. Waaronder: The Ritual of Samurai Hair & Body Wash (voor heren), The Ritual of Namasté Miracle Wipes en The Ritual of Hamman Body Cream.
 • Exclusievere producten zoals de ‘Nail Treat Gift set’, The Ritual  of Holi Happifying Bodu Mist, een scrub-handschoen en de Amsterdam Collection showergel.

De meeste producten van deze adventskalender hebben een reisformaat. Ideaal dus om gedurende het jaar mee te nemen op vakantie. Doordat er zoveel verschillende producten in de adventskalender zit is het ook een ideaal cadeau.

Prijs en korting – Ritual of Advent adventskalender

Laten we beginnen dat je met de Rituals adventskalender ieder jaar weer flink geld kunt besparen! Deze adventskalender is zelfs een koopje te noemen! Zeker als je kijkt naar de prijs. De waarde van alle producten is namelijk 45% hoger dan de verkoopprijs. Je krijgt dus echt veel waar voor je geld.

Let op! Bij de meeste webshops is deze adventskalender al uitverkocht. Bekijk onderstaande links om te zien waar de Rituals adventskalender nog verkrijgbaar is. Uitverkocht? Bekijk dan hier leuke Rituals alternatieven.

Bekijk op Amazon.nl Bekijk op Amazon.de Bekijk op Bol.com Bekijk op Douglas

Volledige inhoud Rituals adventskalender 2020 – Ritual of Advent

Spoiler alert! Hieronder vind je de 24 Rituals verrassingen die je in de 2020 versie van de adventskalender vind:

 1. The Ritual of Namaste Anti-Aging Ampoule 2 ml
 2. The Ritual of Samurai Hair & Body Wash 70 ml (voor mannen)
 3. Nail Treat for gift set
 4. The Ritual of Ayurveda Hand Balm 70 ml
 5. The Ritual of Namasté Miracle Wipes – 10 wipes
 6. The Ritual of Ayurveda Shower Oil 75 ml
 7. The Ritual of Jing Sleep Pillow Mist 20 ml
 8. Elixir Collection Overnight Hydrating Hair Mask 20 ml
 9. Exclusief:  Mini aventskaars Private Collection – Savage Garden
 10. Exclusief: Mini aventskaars Private Collection – Green Cardamom
 11. Exclusief: Mini aventskaars  Private Collection – Wild Fig
 12. Exclusief: Mini aventskaars  Private Collection – Black Oudh 25 gr
 13. Amsterdam Collection (nieuw vanaf 2019!) Foaming Shower Gel 50 ml
 14. The Ritual of Holi Happifying Body Mist 20 ml
 15. The Ritual of Sakura Body Cream 70 ml
 16. The Ritual of Karma Foaming Shower Gel 50 ml
 17. The Ritual of Jing Foaming Shower Gel 50 ml
 18. The Ritual of Hammam Foaming Shower Gel 50 ml (unisex geur – maar vooral gebruikt door mannen)
 19. Rituals Scrub Glove
 20. The Ritual of Happy Buddha Shower Scrub 70 ml
 21. The Ritual of Hammam Body Cream 70 ml