Rituals Exclusive – kerstboom adventskalender 2019

Dit artikel gaat over de Rituals kerstboom adventskalender van 2019 – Klik hier voor alle informatie over de 2022 versie.

Rituals brengt ieder jaar twee adventskalenders op de markt: de Rituals Deluxe adventskalender (in de vorm van een 2D kerstboom) en de Rituals Exclusive adventskalender (in de vorm van een 3D kerstboom). De Rituals Exclusives adventskalender is de luxe variant. Dit is al direct te zien aan de doos. De adventskalender wordt geleverd in een gigantische gouden Rituals doos (met een mooie strik). Hierin vind je een compleet bouwpakket om je Rituals kerstboom te maken. Naast de kerstboom zelf vind je in de doos 24 mooi verpakte cadeautjes die je in de kerstboom kunt hangen. Last but not least: er zitten ook nog LED-kerstlampjes bij om in de boom te hangen. Mooier wordt het niet!

Wat zit er in de Rituals Exclusive kerstboom adventskalender?

De exacte inhoud van deze Rituals adventskalender is nog niet bekend. De adventskalender moet namelijk nog officieel uitkomen. Na wat speurwerk hebben we alvast enkele producten gevonden die je in deze adventskalender kunt vinden, zoals:

  • 4 exclusieve Rituals Adventskaarsen: dit zijn speciale geurkaarsen die exclusief voor deze adventskalender gemaakt zijn. Je vindt deze op iedere adventszondag. De geuren zijn o.a.: ‘Oriental Vetiver’, ‘Sacred Saffron’ en ‘Precious Amber’.
  • Diverse producten van de nieuwe Amsterdan Collection, waaronder: de Body Mist (20ml) en de Hand Wash (110ml). Dit is overigens een limited edition!
  • Diverse make-up: waaronder Mini Miracle Mascara 3-in-1
  • Parfum voor in de huis (Ritual of Dao)
  • Parfum voor jezelf (Tavel Roi d’Orient)
  • Andere douche- en verzorgingsproducten van diverse Rituals collecties, zoals ‘Ritual of Namasté’, ‘Ritual of Dao’ en Ritual of Ayurveda.

Al met al hebben alle producten die je in deze adventskalender vindt een hogere winkelwaarde dan de verkoopprijs van de adventskalender.

Bron: Rituals

Waar kun je deze Rituals Exclusive kerstboom adventskalender kopen?

Deze Exclusive adventskalender van Rituals is verkrijgbaar bij diverse winkels waaronder De Bijenkorf.

reacties

  • Ik kan niet wachten op deze adventskalender dit jaar weer uit te pakken :)! Ieder jaar weer een feest en zeker het geld waard.