Rituals Exclusive Adventskalender 2018

Dit artikel gaat over de Rituals adventskalender van 2018 – Klik hier voor alle informatie over de 2021 versie.

Ook dit jaar brengt Rituals weer twee unieke adventskalenders op de markt: de ‘Rituals Exclusive Adventskalender’ en de ‘Rituals Deluxe Adventskalender 2018‘ (in de vorm van een 3D kerstoompje).

De Rituals Exclusive adventskalender is de ‘2D’ versie van Rituals. De adventskalender ziet eruit als een traditionele adventskalender met 24 vakjes. De adventskalender is prachtig verpakt in een grote rode doos met groen lint. Hij is zeer eenvoudig op te zetten tot een ‘kerstboom’.

Wat zit er in de Rituals Exclusive Adventskalender 2018?

De adventskalender bevat 24 Rituals mini producten, inclusief vier adventskaarsen. Traditioneel wordt er tijdens de adventstijd ieder zondag voor kerst (beginend bij de vierde zondag voor kerst) een kaarsje aangestoken (net zoals een adventskrans). Ander producten in deze adventskalender zijn badolie, Rituals parfum maar bijvoorbeeld ook een scrubhandschoen en een Rituals nagelvijl. Deze Rituals producten zijn niet enkel voor vrouwen maar ook voor mannen (zoals producten van de Hamman collectie en Samurai).

Waar kan ik de Rituals Exclusive Adventskalender 2018 kopen?

De Rituals Exclusive Adventskalender is nu eenvoudig verkrijgbaar via Lookfantastic. Let wel op: deze adventskalender is zeer populair en daardoor snel uitverkocht. We adviseren je deze op tijd te bestellen zodat je in december verzekerd bent van elke dag een uniek Rituals cadeautje! Via onderstaande knop kun je direct eenvoudig bestellen en profiteer je van:

  • Extra korting: de winkelwaarde van deze Rituals Exclusive Adventskalender is maar liefst € 115,- de adventskalender kost bij Bol.com slechts € 59,50. Je bespaart hiermee maar liefst € 55,50!
  • Vaak krijg je bij Lookfantastic ook extra korting of Give-a-Ways
  • Snelle levering
  • Gratis verzending
  • Uitstekende klantenservice

Bekijk prijs en inhoud van de 2019 versie