Rituals Deluxe Adventskalender 2018

Dit artikel gaat over de Rituals Deluxe adventskalender van 2018 – Klik hier voor alle informatie over de 2022 versie.

Ook dit jaar brengt Rituals weer twee unieke adventskalenders op de markt: de ‘Rituals Exclusive Adventskalender’ en de ‘Rituals Deluxe Adventskalender 2018’. In dit artikel laten we je de Rituals Deluxe Adventskalender 2018 zien.

De Rituals adventskalenders zien er elk jaar weer prachtig uit. Vorig jaar hadden zij ook al twee adventskalenders waaronder de Deluxe variant. Het verschil zit ‘m met name in de waarde van de producten. Daarbij zien ze er anders uit: de ‘Exclusive’ variant is ‘2D’ (zeg maar ‘plat’ – vergelijkbaar met een standaard adventskalender). Deze ‘Deluxe’ adventskalender is 3D en bestaat uit een heus kerstboompje met daarin 24 Rituals cadeautjes die je in de kerstboom kan ‘hangen’. Bovendien zit er zelfs een gouden piek op. Het ziet er werkelijk fe-no-minaal uit – dit is echt dé Adventskalender die je wilt hebben.

De adventskalender zit verpakt in een prachtige fluweel-rode doos met een gouden strik. In deze doos zit een klein bouwpakketje met instructies hoe je het kerstboompje moet opzetten en moet voorzien van de 24 Rituals cadeautjes.

Het meest bijzondere is nog wel dat de adventskalender van 2018 zelfs voorzien is van LED-kerstlampjes. Op deze manier is deze adventskalender een echte eye-catcher.

Wat zit er in de Rituals Deluxe Adventskalender 2018?

Uiteraard is het idee achter een adventskalender om je te laten verrassen wat er in zit. We willen daarom niet te veel verklappen. Wat sowieso ontzettend tof is: de adventskalender bevat Rituals producten ter waarde van € 140,-, terwijl de prijs lager is: € 89,- (dit hebben we al eens eerder gezien – zoals bij de IKEA adventskalender). De 24 cadeautjes zijn diverse Rituals producten uit de diverse ‘rituelen’ (collecties) die zij aanbieden, denk bijvoorbeeld aan: handwash van de Ayurveda, huisparfum, exclusieve ‘advent’ geurkaarsen en zelfs shampoo/showergel van de Samurai collectie. Deze laatste is zelfs speciaal ontwikkeld voor mannen: hiermee biedt deze adventskalender ook nog iets leuks voor je vriend of man!

Waar kan ik de Rituals Deluxe Adventskalender 2018 kopen?

Deze Rituals Deluxe adventskalender is van 2018 en nu niet meer te koop. De 2019 versie is wel te koop bij Rituals. Via onderstaande knop kun je de Rituals ‘Ritual of Advent’ adventskalender 2019-versie bestellen bij Bol.com. Dit is een goedkopere variant van de Rituals adventskalender en nu ook verkrijgbaar met extra korting en gratis verzending!

Bekijk 2019 versie met extra korting