Rituals adventskalender zomer 2022 – Review

Dit is de nieuwe Rituals adventskalender zomer 2022. Een gloednieuwe ‘Rituals of Advent’ adventskalender met de naam ‘Summer of Joy’ . Wat is deze nieuwe soort adventskalender, wat zit er in en is het de moeite waard? Wij hebben het uitgezocht en vertellen je er alles over in deze review. Het is de eerste keer dat we een unieke zomer adventskalender zien. De adventskalender is nu (tijdelijk) te koop via o.a. de Bijenkorf.

Wat is de Rituals zomer adventskalender?

De Rituals adventskalenders zijn ieder jaar ontzettend populair. Sinds de start van deze website schrijven we al uitgebreid over deze adventskalenders. Het bekende cosmeticamerk brengt iedere winter twee adventskalenders uit. Normaliter gebruik je een adventskalender om af te tellen tot kerstmis. De adventskalender bestaat dan ook uit 24 verrassingen. Deze pak je uit vanaf 1 december tot aan 24 december (kerstavond).

Voor de zomer 2022 heeft Rituals ook een hele bijzondere ‘adventskalender’ uitgebracht. De ‘Summer Box of Joy’. Dit is eigenlijk een extra grote en luxe giftset met daarin 13 cadeaus (daarover straks meer). De kalender wordt niet gebruikt om af te tellen tot een specifiek moment maar is bedoeld om je 13 dagen lang te helpen met je persoonlijk welzijn. De 13 producten hebben verschillende ’thema’s’ die je helpen je “lichaam, geest en ziel met elkaar te verbinden,” aldus Rituals. Het is daarmee een leuk cadeau voor jezelf of een ander. Ook zeer geschikt als verjaardagscadeau.

De giftset is vormgegeven als een echte adventskalender. Deze bestaat uit een grote doos die je open kunt klappen. Er verschijnen dan 12 pakjes en een unieke Rituals adventskalender. Open elke dag een pakje en laat je verrassen. Zo kun je het unieke ‘adventskalender’ gevoel ook in de zomer ervaren!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Summer of Joy adventskalender – Bron: Bijenkorf

Inhoud Rituals zomer adventskalender 2022

Waar een standaard adventskalender 24 verrassing bevat, bestaat deze uit 13 luxe verrassingen. Pak elke dag een nieuw pakje uit en ontdek een heerlijke Rituals verrassing. We willen uiteraard niet de complete inhoud verklappen, maar hierbij een klein voorproefje over de inhoud:

  • Ontdek diverse Ritual of Karma verzorgingsproducten zoals: body-olie en een hair & body mist.
  • Verwen jezelf met de douchegel van de Ritual of Mehr. Dit is een van de nieuwste zomer collecties van Rituals (geïntroduceerd in de zomer van 2021).
  • Enkele exclusieve verrassingen zoals een Rituals zandloper en geurkaars. Deze zijn exclusief voor deze adventskalender gemaakt en niet los te koop.

Volgens Rituals bevat de adventskalender producten die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Persoonlijk vinden we de geuren van de Ritual of Karma en Mehr meer bij vrouwen passen dan bij heren. Het zijn lichte, zomerse geuren.

Benieuwd naar de complete inhoud? Deze vind je hier (daar kun je ook gelijk bestellen).

Waar is de Rituals zomer adventskalender te koop?

Deze exclusieve giftset is maar tijdelijk te koop. Het is daarmee een echte ‘limited edition’. Je kunt de adventskalender kopen bij o.a. de Bijenkorf. Via onderstaande knop vind je de actuele prijs, de complete inhoud en kun je de adventskalender gelijk bestellen.

Leuk weetje: je bespaart flink geld met deze adventskalender. De waarde van alle 13 producten is ruim € 110,-. De prijs is bijna de helft. Dat scheelt dus behoorlijk wat geld. Voor ons een extra reden om dit toffe Rituals cadeau te kopen.

Conclusie Review Rituals zomer adventskalender 2022

Onze conclusie: de Rituals adventskalender zomer 2022 is een echte must-have voor iedere adventskalender of Rituals fan. Het is een heerlijke beauty-box met de allerbeste zomerse Rituals producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bekijk meer en bestel