Rituals adventskalender voor mannen 2022

Rituals Adventskalender mannen 2022

Op zoek naar de Rituals adventskalender voor mannen 2022? Huh, voor mannen? Bestaat er een Rituals adventskalender met producten voor mannen? Zeker weten! Zowel de Rituals adventskalender Exclusive , Deluxe als ook de Premium adventskalender bevat Rituals producten voor zowel vrouwen als mannen. Hiermee is deze adventskalender ideaal voor koppels!

Ook de Rituals adventskalenders bestaan allebei uit 24 vakjes/luikjes met daarachter een heerlijk Rituals product (vaak in handige travel-size verpakking). Nieuw voor 2022 is het design. Sinds dit jaar heeft de adventskalender de vorm van een kerstboom. Vorig jaar was dit nog een grachtenpand. Graag vertellen we je welke (mannen) producten je dit jaar in deze adventskalender kunt vinden.

Inhoud Rituals adventskalender 2022 voor mannen

Rituals-Exclusive-adventskalender-2022-2D-kerstboom

We richten ons even op de ‘mannen’ producten in de Rituals adventskalenders. Rituals heeft namelijk enkele heerlijke collecties voor de man. Zo vind je in deze adventskalender onder andere:

  • Ritual of Hamman: deze collectie bevat de heerlijke geur van rozemarijn en eucalyptus. Het wordt ook wel de ‘wellness’ geur genoemd en is geïnspireerd op de Oosterse badcultuur. De Rituals of Hamman producten kunnen gebruikt worden door mannen en vrouwen, maar wordt vooral al ‘mannen’ geur gezien. In de adventskalender vind je maar liefst twee Ritual-of-Hamman producten, namelijk een heerlijke schuimende douchegel en de populaire bodycream.
  • Ritual of Samurai: deze collecties is geïnspireerd op Aziatische gebruiken en een men-only collectie. Ook dit is weer een heerlijke geur waar je even de waan van de dag mee kunt vergeten. Ontdek in de adventskalender een heerlijke hair & bodywash van de Samurai-collectie.

Naast deze producten die met name gericht zijn op mannen, bevat de Rituals adventskalender ook enkele ‘gender-neutrale’ producten die voor iedereen te gebruiken zijn. Denk hierbij aan vier exclusieve geurkaarsen (traditioneel wordt er elke vier zondagen voor kerst een adventskaars ontstoken), een sleep pillow mist (van The Ritual of Jing Sleep), een nagelvijl-set en een scrub-handschoen.

Bekijk hier de complete inhoud.

Prijs en korting Rituals adventskalender 2022

De Rituals adventskalenders zijn een koopje! Zeker als je kijkt naar de prijs. De waarde van alle producten is namelijk 45% hoger dan de verkoopprijs. Je krijgt dus echt veel waar voor je geld.

Je kunt de Rituals adventskalenders kopen bij diverse online shops. Vaak zijn er interessante kortingsacties online (bij verschillende aanbieders) en ben je bijna overal verzekerd van gratis levering. Dat is in deze tijd wel zo fijn.

Bekijk meer en bestel met korting