Rituals adventskalender aanbiedingen & sale 2022

Op zoek naar de Rituals adventskalender aanbiedingen & sale 2022? Op deze pagina verzamelen we alle Rituals aanbiedingen en kortingen, waaronder korting op de zeer populaire Rituals adventskalenders 2022. Dit jaar heeft Rituals namelijk groter dan ooit uitgepakt met drie verschillende kerst adventskalenders!

Dit is je moment! De gloednieuwe Rituals adventskalender 2020 (2D) is nu in de sale met een korting van maar liefst 15%.  De Rituals adventskalender is nu al de bestseller van 2020 en bevat de mooiste Rituals producten voor mannen en vrouwen! Het is daarmee een ideaal cadeau voor sinterklaas. We hebben overigens alle adventskalender met korting hier voor je op een rijtje gezet. Het is zeer uitzonderlijk dat de Rituals adventskalender nu afgeprijsd is. Wacht daarom ook niet te lang met bestellen want we verwachten dat de adventskalender tegen deze prijs snel weg zal zijn.

Rituals-Exclusive-adventskalender-2022-2D-kerstboom

Korting Rituals adventskalender 2022

De Rituals adventskalender is sowieso altijd een goede deal. De waarde van alle Rituals producten in deze adventskalender is namelijk 45% hoger dan de verkoopprijs. Ook al is de adventskalender dus niet in de aanbieding, je bespaart altijd een hele hoop geld.

Helaas is de adventskalender met 15% korting inmiddels uitverkocht. Deze Rituals adventskalender is bij bijna alle webwinkels uitverkocht (waaronder Lookfantastic, de Bijenkorf, Douglas etc,). Bekijk via onderstaande knop het actuele Rituals assortiment:

Bekijk Rituals aanbod