Rituals Adventskalender 2021

Rituals adventskalenders 2021

Dit artikel gaat over de Rituals adventskalenders 2021. Deze zijn niet meer verkrijgbaar. Bekijk hier alle info over de Rituals adventskalenders 2022.

Kun jij ook niet wachten tot de nieuwe Rituals adventskalender 2021 verschijnt? Wij vertellen je er alles over! De Rituals adventskalenders behoren ieder jaar tot de meest populaire adventskalenders van Nederland! Het zijn dé  beauty adventskalenders om te geven of te krijgen. In 2020 heeft Rituals de ‘Ritual of Advent adventskalenders’ (zoals ze het zelf noemen) compleet vernieuwd! Daarvoor hadden de Rituals adventskalenders namelijk de vorm van een kerstboom. Vorig jaar verscheen een compleet nieuw design waarbij een grachtenpand centraal staat (2D adventskalender). Daarnaast verscheen er ook een compleet Rituals kerstdorp met 24 huisjes en bomen die ieder een andere Rituals verrassing bevatte.

In 2021 brengt Rituals wederom twee adventskalenders uit. De vorm is dit jaar hetzelfde als vorig jaar echter is het design geheel vernieuwd:

  • De (kleinere) Rituals exclusieve adventskalender (2D) in de vorm van een gouden grachtenpand.
  • De grote Rituals deluxe adventskalender (3D) in de vorm van een gouden kerstdorp.

Rituals exclusieve grachtenpand adventskalender 2021 – goud

De nieuwe Rituals Rituals of Advent Exclusive adventskalender 2021 – Bron: Rituals/Bol.com

De Rituals of Advent exclusive adventskalender is ieder jaar de meest populaire Rituals adventskalender. De adventskalender heeft de vorm van twee grachtenpanden met daarin 24 vakjes. Beide panden zijn met elkaar verbonden. Hierdoor kun je de adventskalender makkelijk neerzetten. De adventskalender had vorig jaar een rode kleur en verschijnt in 2021 in een schitterende gouden kleur!

Net als elke andere adventskalender is het de bedoeling dat je vanaf 1 december 2021 iedere dag een nieuw vakje open maakt. Het laatste vakje open je op 24 december: kerstavond. Zo tel je op een superleuke manier af tot kerst.

De adventskalender bevat in ieder geval weer 24 heerlijke Rituals producten. De 2d-adventskalender bevat diverse travel-size verpakkingen van de bekendste Rituals lijnen, waaronder.  ‘Ritual of Hamman’, ‘The Ritual of Samurai’ en de gloednieuwe  ‘The Ritual of Mehr’ collectie. Bovendien zitten er ook exclusieve producten in de adventskalender waaronder vier heerlijke geurkaarsen. We gaan niet de complete inhoud verklappen maar dit kun je o.a. verwachten:

  • Anti-ageing serum van De Ritual of Namaste (10 ml).
  • Een Ritual of Hamman shampoo en bijbehorende conditioner.
  • Een klein flesje body mist (ideaal voor op reis) van de exclusive Amsterdam Collection.

Spoiler: wil je toch de complete inhoud zien van deze adventskalender? We hebben de complete in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Via onderstaande knop vind je het actuele Rituals aanbod bij Bol.com:

Bekijk meer op bol.com

Rituals Deluxe kerstdorp adventskalender 2021

Rituals Ritual of Advent Deluxe adventskalender – Bron: Rituals/ De Bijenkorf

Wil je nog meer luxe? Kies dan voor de 3D-variant van de Rituals adventskalender. Deze adventskalender is ook dit jaar weer adembenemend mooi! Was deze vorig jaar nog rood, ook deze heeft in 2021 een prachtige goud-finish. De adventskalender zal dan ook extra mooi bij je thuis staan.

Ook deze adventskalender bevat 24 heerlijke Rituals producten. Alleen gaat het hier om meer luxe Rituals producten en andere verpakkingen. Al deze verrassingen zitten verstopt in verschillende huisjes en kerstboompjes. Dit kun je o.a. verwachten:

  • Parfum van Rêve de Hanami.
  • Pilow & body mist van de Ritual of Jing Sleep.
  • 4x mini geurkaarsen van de Private Collection.
  • Mini Rituals geurstokjes

Dat is echter nog niet alles! Om het helemaal af te maken wordt er ook kerstverlichting meegeleverd bij de adventskalender. Hiermee zijn deze huisjes ook nog eens verlicht! Hoe tof is dat! Eigenlijk is deze adventskalender hierdoor wellicht te mooi om open te maken…

Spoiler: de complete inhoud van de Rituals Deluxe adventskalender vind je hier .

Wil je de Rituals adventskalender Deluxe kopen? Deze is dit jaar ontzettend populair en al op vele plekken uitverkocht. Via onderstaande knop vind je het actuele Rituals aanbod bij Bol.com.

Bekijk meer op bol.com

Veelgestelde vragen over de Rituals adventskalender 2021

We krijgen ieder jaar de nodige vragen over de Rituals adventskalenders. In onderstaand overzicht vind je de antwoorden op de meeste gestelde vragen over deze populaire adventskalender.

Wat kost de Rituals adventskalender?

De Rituals adventskalender 2021 (2D versie) kost € 59,90. Dit is de adviesprijs, soms is er ook een actieprijs: de actuele prijs vind je via bovenstaande knop. De totale waarde van alle producten in de adventskalender is overigens € 120,-. Je bespaart dus veel geld. Er is ook een Exclusieve Rituals adventskalender, deze heeft een adviesprijs van € 89,90.

Waar kan ik de Rituals adventskalender kopen?

De Rituals adventskalender is te koop via verschillende webshops waaronder bij De Bijenkorf. Op deze pagina vind je de verschillende aanbieders. Wegens het grote succes kan de adventskalender wel snel uitverkocht zijn.

Wat is de inhoud van de Rituals adventskalender 2021?

De Rituals adventskalender bevat 24 verschillende Rituals producten waaronder: shampoo, conditioner, een Soap Bar, pillow mist en nog veel meer. We hebben een overzicht gemaakt van alle 24 producten, deze vind je hier.

Wanneer is de Rituals adventskalender verkrijgbaar?

De Rituals adventskalender 2021 is verkrijgbaar vanaf september 2021.

Is de Rituals adventskalender verkrijgbaar met korting?
Er is soms een korting beschikbaar voor de Rituals adventskalender. Houdt deze pagina continu in de gaten. Als er een korting is zullen we dit hier vermelden. De waarde van de producten in de adventskalender is overigens een stuk hoger dan de verkoopprijs. Je bespaart dus sowieso altijd geld.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info