Rituals Adventskalender 2021

Kun jij ook niet wachten tot de nieuwe Rituals adventskalender 2021 verschijnt? Wij vertellen je er alles over! De Rituals adventskalenders behoren ieder jaar tot de meest populaire adventskalenders van Nederland! Het zijn dé  beauty adventskalenders om te geven of te krijgen. In 2020 heeft Rituals de ‘Ritual of Advent adventskalenders’ (zoals ze het zelf noemen) compleet vernieuwd! Daarvoor hadden de Rituals adventskalenders namelijk de vorm van een kerstboom. Vorig jaar verscheen een compleet nieuw design waarbij een grachtenpand centraal staat (2D adventskalender). Daarnaast verscheen er ook een compleet Rituals kerstdorp met 24 huisjes en bomen die ieder een andere Rituals verrassing bevatte.

In 2021 zullen er wederom meerdere Rituals adventskalenders verschijnen. Waaronder:

  • De (kleinere) Rituals exclusieve adventskalender (2D) in de vorm van een grachtenpand.
  • De grote Rituals deluxe adventskalender (3D) in de vorm van een kerstdorp.

Daarnaast is er nog een kans dat Rituals ook dit jaar een ‘travel exclusive’ adventskalender uitbrengt. Dit is een variant op de Rituals exclusive 2D-adventskalender met een andere kleurstelling en inhoud. Deze adventskalender is enkel verkrijgbaar bij de Rituals winkels in luchthavens.

Graag vertellen we je wat je in 2021 van deze adventskalenders kunt verwachten!

Rituals exclusieve grachtenpand adventskalender 2021

Bron: Rituals | Voorbeeld Rituals Exclusive adventskalender 2020

De Rituals of Advent exclusive adventskalender is ieder jaar de meest populaire Rituals adventskalender. De adventskalender bestaat uit twee grachtenpanden met daarin 24 vakjes. Beide panden zijn met elkaar verbonden. Hierdoor kun je de adventskalender makkelijk neerzetten. De adventskalender had vorig jaar een rode kleur. Het is nog niet bekend welke kleur deze adventskalender in 2021 zal hebben.

Net als elke andere adventskalender is het de bedoeling dat je vanaf 1 december 2021 iedere dag een nieuw vakje open maakt. Het laatste vakje open je op 24 december: kerstavond. Zo tel je op een superleuke manier af tot kerst.

De adventskalender bevat in ieder geval weer 24 heerlijke Rituals producten. De 2d-adventskalender bevat met name travel-size verpakkingen van de bekendste Rituals lijnen, waaronder ‘Ritual of Hamman’, ‘The Ritual of Samurai’ en  ‘The Ritual of Happy Buddha’. Bovendien zitten er ook exclusieve producten in de adventskalender waaronder vier heerlijke geurkaarsen

 

Bekijk adventskalenders op Bol.com

 

Rituals Deluxe kerstdorp adventskalender 2021

Bron: Bol.com | Voorbeeld Rituals Deluxe adventskalender 2020

Wil je nog meer luxe? Kies dan voor de 3D-variant van de Rituals adventskalender. Deze adventskalender is ook dit jaar weer adembenemend mooi! Ook hier zullen we nog even moeten wachten hoe het design van 2021 er exact uit gaat zien. Maar we verwachten dat de vormgeving vergelijkbaar is met die van vorig jaar. Ook deze adventskalender bevat 24 heerlijke Rituals producten. Alleen gaat het hier om grotere verpakkingen, andere collecties en luxere producten. Al deze verrassingen zitten verstopt in verschillende huisjes en kerstboompjes.

Dat is echter nog niet alles! Om het helemaal af te maken wordt er ook kerstverlichting meegeleverd bij de adventskalender. Hiermee zijn deze huisjes ook nog eens verlicht! Hoe tof is dat! Eigenlijk is deze adventskalender hierdoor wellicht te mooi om open te maken…

Bekijk adventskalenders op Bol.com

 

Wanneer en waar zijn de Rituals adventskalenders 2021 verkrijgbaar?

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de nieuwe Rituals adventskalenders van 2021 definitief zullen verschijnen. Waarschijnlijk zal dit in augustus of september van 2021 het geval zijn. Soms wil de Rituals adventskalender ook wel eens eerder uitlekken. Als grootste adventskalender website van Nederland zitten wij hier natuurlijk bovenop! Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en meld je aan voor onze online adventskalender ‘Adventsmail’. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden zodra de adventskalenders van Rituals bekend zijn!