Rituals Adventskalender 2020

Dit artikel gaat over de Rituals adventskalender van 2020. Inmiddels is er een nieuwe 2021-versie van de Rituals adventskalenders. Meer informatie over de Rituals adventskalender 2022 vind je ook hier. 

__

Op zoek naar de Rituals adventskalender 2020? Dit jaar pakt Rituals groots uit met een compleet nieuw design! Lees snel verder wat je kunt verwachten.

Ieder jaar behoren de Rituals adventskalenders weer tot de meest populaire beauty adventskalenders van Nederland. In 2020 brengt Rituals wederom twee varianten uit: een 2D versie (dit keer in de vorm van een groot kersthuis/grachtenpand) en een 3D versie in de vorm van een schitterend kerstdorp! Wij waren in ieder geval op slag verliefd op deze prachtige adventskalenders en kunnen niet wachten tot het december is. In dit artikel laten we je alles zien van de Rituals adventskalenders 2020!

Rituals exclusieve Adventskalender 2020 (2D)

De Rituals exclusieve adventskalender (ook wel ‘Rituals of Advent’)  is vergelijkbaar met een ‘standaard’ adventskalender. Het is een platte doos met daarin 24 vakjes. Afgelopen twee jaar had deze adventskalender enkele flappen waarmee je deze kunt openklappen. Hiermee lijkt deze adventskalender op een kerstboom. Voor 2020 heeft Rituals echter gekozen voor een heel nieuw design: dit jaar heeft de adventskalender de vorm van twee huisjes (of ‘grachtenpandjes’).

Bron: Bol.com

De adventskalender bevat 24 unieke Rituals producten waaronder ook vier adventskaarsen. Het betreft hierbij vooral kleinverpakkingen (reisverpakkingen) van diverse Rituals collecties. Om je nog meer te verrassen heeft Rituals in het verleden ook enkele exclusieve limited edition producten in deze adventskalender gestopt. Zo kon je in de versie van afgelopen jaar enkele producten vinden van de Rituals Amsterdam Collection.

Lees hier meer over de Rituals ‘Ritual of Advent’ 2D adventskalender van 2020. 

Let op! Bij de meeste webshops is deze adventskalender al uitverkocht. Bekijk onderstaande links om te zien waar de Rituals adventskalender nog verkrijgbaar is:

Bekijk op Amazon.nl Bekijk op Amazon.de Bekijk op Bol.com Bekijk op Douglas

Rituals Deluxe Adventskalender 2020 (3D)

Wil je jezelf (of een ander) echt verwennen? Dan kies je voor de ‘Deluxe’ adventskalender van Rituals. Deze adventskalender is ieder jaar weer prachtig om te zien en dat geldt zeker voor de 2020-versie. De adventskalender wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos waarbij je de adventskalender zelf moet opzetten. Dit jaar bestaat de adventskalender niet uit een kerstboom met allemaal cadeautjes verstopt in 24 huisjes. In 2020 heeft de adventskalender namelijk de vorm gekregen van een heus kerstdorp!

Bron: Bol.com

Wat zit er allemaal in de 3D adventskalender van Rituals?

Net als bij de exclusieve variant vind je in de Deluxe variant 24 unieke Rituals verzorgingsproducten. Echter vind je in deze adventskalender wat meer duurdere producten (al dan niet in reisverpakking). Ook zitten er vaak grotere producten in, waaronder de bekende Rituals geurstokjes. Daarnaast bevat ook deze adventskalender exclusieve producten waaronder vier adventskaarsen (met verschillende Rituals geuren). Het leuke van deze adventskalender is dat er niet enkel producten inzitten voor vrouwen. Ook aan de man is gedacht met enkele mannen-producten van Rituals (waaronder showergel en parfum). In theorie zou je hierdoor geen twee adventskalenders hoeven te kopen, maar gewoon één voor jullie allebei.

Prijs Rituals adventskalender 2020 en wanneer verkrijgbaar?

De Rituals adventskalenders zijn nu online en in de winkels verkrijgbaar. De prijs verschilt voor beide kalenders. De Rituals Exclusieve adventskalender (kleine variant in de vorm van een groot huis/grachtenpand) is te koop voor € 59,90. De waarde van alle producten is echter een stuk hoger, namelijk zo’n € 120,-!  Gebruik onderstaande knop om gelijk de prijs, acties en alle info te zien.

Let op! Bij de meeste webshops is deze adventskalender al uitverkocht. Bekijk onderstaande links om te zien waar de Rituals adventskalender nog verkrijgbaar is. Uitverkocht? Bekijk dan hier leuke Rituals alternatieven.

Bekijk op Amazon.nl Bekijk op Amazon.de Bekijk op Bol.com Bekijk op Douglas

De Deluxe adventskalender, in de vorm van een kerstdorp is verkrijgbaar bij Rituals en inmiddels ook bij Bol.com via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs