Rituals Adventskalender 2020

De Rituals adventskalenders behoren ieder jaar weer tot de meest populaire beauty adventskalenders van Nederland. Afgelopen jaren heeft Rituals ieder jaar twee adventskalenders op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de Ritual of Advent ‘Deluxe variant’ (3D) en de ‘Exclusieve variant (2D). De exacte inhoud van de Rituals adventskalender voor 2020 is nog niet definitief bekend. Wel verwachten we dat er dit jaar ook weer twee varianten verschijnen. In dit artikel laten we je zien wat je kunt verwachten van Rituals in 2020.

Rituals exclusieve Adventskalender 2020 (2D)

De Rituals exclusieve adventskalender (ook wel ‘Rituals of Advent’)  is vergelijkbaar met een ‘standaard’ adventskalender. Het is een platte doos met daarin 24 vakjes. Afgelopen twee jaar had deze adventskalender enkele flappen waarmee je deze kunt openklappen. Hiermee lijkt deze adventskalender op een kerstboom. Voor 2020 heeft Rituals echter gekozen voor een heel nieuw design: dit jaar heeft de adventskalender de vorm van twee huisjes (of ‘grachtenpandjes’). Dit blijkt uit een uitgelekte productfoto.

De adventskalender bevat 24 unieke Rituals producten waaronder ook vier adventskaarsen. Het betreft hierbij vooral kleinverpakkingen (reisverpakkingen) van diverse Rituals collecties. Om je nog meer te verrassen heeft Rituals in het verleden ook enkele exclusieve limited edition producten in deze adventskalender gestopt. Zo kon je in de versie van afgelopen jaar enkele producten vinden van de Rituals Amsterdam Collection.

Lees hier meer over de Rituals ‘Ritual of Advent’ 2D adventskalender van 2020. 

Voorbeeld van de Rituals Exclusive Adventskalender uit 2019

Rituals Deluxe Adventskalender 2020 (3D)

Wil je jezelf (of een ander) echt verwennen? Dan kies je voor de ‘Deluxe’ adventskalender van Rituals. Deze adventskalender is ieder jaar weer prachtig om te zien en bestaat uit een echte Rituals kerstboom (in 3D!). De adventskalender wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos waarbij je de adventskalender zelf moet opzetten. Niet getreurd, gelukkig heeft Rituals een speciale video gemaakt waar ze uitleggen hoe je de adventskalender moet opzetten.

Bij deze Deluxe kerstboom adventskalender is werkelijk aan alles gedacht. Zo bevat de piek van de kerstboom het laatste cadeau en worden er zelfs lampjes meegeleverd om in de kerstboom te hangen! Wel jammer is dat Rituals geen batterijen meelevert. Ook slim is dat alle 24 verrassingen ingepakt zijn in kleine cadeautjes. Deze zitten ook ingepakt in de geschenkdoos) zodat je ze niet van te voren kunt zien – slim he?

Wat zit er allemaal in de Deluxe adventskalender van Rituals?

Net als bij de exclusieve variant vind je in de Deluxe variant 24 unieke Rituals verzorgingsproducten. Echter vind je in deze adventskalender wat meer duurdere producten (al dan niet in reisverpakking). Ook zitten er vaak grotere producten in, waaronder de bekende Rituals geurstokjes. Daarnaast bevat ook deze adventskalender exclusieve producten waaronder vier adventskaarsen (met verschillende Rituals geuren). Het leuke van deze adventskalender is dat er niet enkel producten inzitten voor vrouwen. Ook aan de man is gedacht met enkele mannen-producten van Rituals (waaronder showergel en parfum). In theorie zou je hierdoor geen twee adventskalenders hoeven te kopen, maar gewoon één voor jullie allebei.

 

Voorbeeld van de Deluxe Rituals adventskalender van afgelopen jaar

Prijs Rituals adventskalender 2020 en wanneer verkrijgbaar?

Het is nog niet bekend wanneer de Rituals adventskalender 2020 verkrijgbaar zijn. We verwachten dat in augustus/september 2020 alle details van de adventskalender bekend worden. TIP: meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief ‘Adventsmail’ en dan krijg je automatisch een bericht zodra alle details en inhoud bekend is van beide adventskalenders! Bovendien ontvang je als Adventsmail inschrijver elke adventszondag (4x) in december een verrassing-email met gratis producten om te testen en leuke kortingen. Uiteraard kun je je altijd weer uitschrijven en krijg je maar max. 6 mails in een heel jaar!

Tot slot nog de prijs: we verwachten dat de ‘goedkopere’ adventskalender (de Exclusieve adventskalender) rond de € 59,- gaat kosten (al zijn er vaak ook kortingsacties > ook die ontvang je als je hieronder aangemeld bent voor Adventsmail). Dat lijkt wellicht veel, maar de waarde van de producten van deze adventskalender zit rond de € 120,-.  De 3d- kerstboom (Deluxe adventskalender) kost waarschijnlijk rond de € 89,- en heeft een waarde van rond de € 150,-. Natuurlijk ontvang je hiervoor de complete 3D kerstboom en 24 Rituals producten. Bovendien behoren de Rituals adventskalender tot de meest betaalbare beauty adventskalender (waarvan prijzen al snel richting de 100 euro gaan!).

 

Krijg een mail als de Rituals adventskalenders 2020 verkrijgbaar zijn!

Meld je hieronder aan en we sturen je alle details (inclusief mogelijke kortingen).