Rituals Adventskalender 2019

Dit artikel gaat over de Rituals adventskalenders van 2019 – Klik hier voor alle informatie over de 2022 versie.

Steeds meer beauty-merken maken hun adventskalenders voor 2019 in september bekend. Zo ook Rituals. We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat we voor 2019 van Rituals kunnen verwachten. Ieder jaar brengt Rituals namelijk unieke adventskalenders uit. Zo kwam Rituals in 2018 met twee verschillende adventskalenders:

De Rituals Exclusieve adventskalender: Ritual of Advent

Deze adventskalender bestond uit een rode 2D-kerstboom die je kon openklappen. Hierin zaten 24 heerlijke Rituals producten zoals vier unieke adventskaarsen, Rituals parfum, Rituals Body cream maar ook andere beautyproducten zoals scrubhandschoenen en een nagelvijl. De nieuwe versie van 2019 is nu te koop bij Bol.com met 15% extra korting (op=op):

Bekijk nu de 2019 versie

Rituals Exclusive adventskalender 2018

De Rituals Deluxe adventskalender

De Rituals ‘Deluxe’ adventskalender was de luxe variant van de Rituals adventskalenders. Deze was enkel verkrijgbaar via de webshop van Rituals en in de Rituals winkels. Deze adventskalender bestond uit een complete 3D kerstboom (inclusief lampjes!). Aan deze kerstboom hingen 24 unieke kerstcadeautjes met daarin een spannende Rituals verrassing. Deze cadeautjes waren natuurlijk al ingepakt zodat je bij het opzetten van de kerstboom niet wist wat erin zat. Deze adventskalender bevatte veel Rituals verzorgingsproducten zowel voor de vrouw als voor de man.

Rituals Deluxe adventskalender

De Rituals adventskalender 2019

Ook dit jaar heeft Rituals weer twee vergelijkbare adventskalenders op de markt gezet. Waaronder een ‘exclusieve adventskalender‘ en een ‘luxe adventskalender‘. Deze adventskalenders zijn vergelijkbaar met die van eerdere jaren.

Bekijk hier alle details van de Rituals Exclusive adventskalender (2D) 2019 of bestel gelijk online.

Bekijk hier alle details van de Rituals Deluxe adventskalender (3D) 2019

Bovendien is de winkelwaarde van de Rituals producten die in de adventskalender zitten hoger zijn dan de verkoopprijs van de adventskalender. Zo kostte de exclusieve Rituals adventskalender vorig jaar € 59,50 – maar was de waarde van alle producten maar liefst € 115,-. Ook de Deluxe-variant bevatte een hogere waarde aan producten dan de verkoopprijs.