Adventskalender volwassenen Adventskalender voor vrouwen Adventskalenders 2019 Beauty adventskalender

Rituals Adventskalender 2019

Steeds meer beauty-merken maken hun adventskalenders voor 2019 in september bekend. Zo ook Rituals. We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat we voor 2019 van Rituals kunnen verwachten. Ieder jaar brengt Rituals namelijk unieke adventskalenders uit. Zo kwam Rituals in 2018 met twee verschillende adventskalenders:

  • De Rituals Exclusieve adventskalender: deze adventskalender bestond uit een rode 2D-kerstboom die je kon openklappen. Hierin zaten 24 heerlijke Rituals producten zoals vier unieke adventskaarsen, Rituals parfum, Rituals Body cream maar ook andere beautyproducten zoals scrubhandschoenen en een nagelvijl. Klik hier voor alle details van deze adventskalender.
  • De Rituals Deluxe adventskalender: dit was de luxe variant van de Rituals adventskalenders. Deze was enkel verkrijgbaar via de webshop van Rituals en in de Rituals winkels. Deze adventskalender bestond uit een complete 3D kerstboom (inclusief lampjes!). Aan deze kerstboom hingen 24 unieke kerstcadeautjes met daarin een spannende Rituals verrassing. Deze cadeautjes waren natuurlijk al ingepakt zodat je bij het opzetten van de kerstboom niet wist wat erin zat. Deze adventskalender bevatte veel Rituals verzorgingsproducten zowel voor de vrouw als voor de man. Klik hier voor meer informatie over deze adventskalender.

Rituals Exclusive adventskalender

Rituals Deluxe adventskalender

De Rituals adventskalender 2019

We verwachten dat Rituals ook dit jaar met twee vergelijkbare Rituals adventskalenders op de markt komt. Waaronder een ‘exclusieve adventskalender’ en een ‘luxe adventskalender’. Misschien mogen we dit jaar wederom een 3D kerstboom-adventskalender verwachten. Natuurlijk wel weer met unieke Rituals beautyproducten

Bovendien zal de winkelwaarde van de Rituals producten die in de adventskalender zitten hoger zijn dan de verkoopprijs van de adventskalender. Zo kostte de exclusieve Rituals adventskalender vorig jaar € 59,50 – maar was de waarde van alle producten maar liefst € 115,-. Ook de Deluxe-variant bevatte een hogere waarde aan producten dan de verkoopprijs.

Op de hoogte blijven van de Rituals adventskalenders 2019?

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de Rituals Adventskalenders 2019? Meld je dan aan voor Adventmail. Dit is een gratis digitale Adventskalender. Hier brengen we je ook op de hoogte van de beste (beauty)adventskalenders van 2019. Aanmelden kan hieronder:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen