Playmobil adventskalender Prinsessen 2018

Playmobil, één van de grootste speelgoedfabrikanten van Europa, brengt ieder jaar verschillende adventskalenders uit. Zo is er een adventskalender speciaal voor ‘jongens’ met als thema geheime agenten. Voor meisjes is er een adventskalender met paardrijden als thema en deze Playmobil Prinsessen adventskalender.

Wat zit er in deze Playmobil Prinsessen adventskalender?

Dit is een prachtige adventskalender speciaal voor ieder meisje dat van Playmobil Prinssen houdt. De adventskalender bevat 24 Playmobil figuren om een heuse kristallen prinsessensalon te maken. Zo zit er bijvoorbeeld een complete dinertafel met stoelen en servies in deze Playmobil adventskalender.

Hoogtepunt is de prachtige witte kerstboom (uniek voor deze Playmobil set) inclusief kerstversiering, pakjes en mini-speelgoed. Uiteraard mogen er ook geen originele Playmobil poppetjes ontbreken. Je krijgt er bij deze adventskalender maar liefst 4: een prins, een prinses en een kleine prins en prinses.

Waar te is deze Playmobil Prinsessen Adventskalender te koop?

De Playmobil Prinsessen adventskalender is eenvoudig te bestellen via Bol.com (en op voorraad!).. Als je bij Bol.com besteld profiteer je ook nog van:

  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd
Bestel eenvoudig bij Bol.com