Cadeautip: Pickwick adventskalender 2022 met de lekkerste thee

Pickwick-adventskalender-2022-review

Ontdek de nieuwe Pickwick thee adventskalender 2022 met de heerlijkste Pickwick thee! Deze thee adventskalender was vorig jaar verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat maar was daar razendsnel uitverkocht. Dit jaar heb je geluk: deze adventskalender is namelijk eindelijk ook gewoon online te bestellen bij Bol.

De adventskalender is sowieso al extra bijzonder: je kunt deze namelijk openvouwen tot een soort boek. De adventskalender lijkt daarmee op de Lipton thee adventskalender. In het ‘boek’ verschijnen 24 vakjes met daarachter 2 thee-zakjes. Het is daarom een adventskalender om te delen! Ontdek samen met je partner, vriend, vriendin of andere bekende elke dag weer een nieuwe thee-verrassing van Pickwick!

Het thema is ‘English Tea’ en dat is o.a. te zien aan de Charles Dickens-achtige tekening aan de voorzijde. Wist je dat deze afbeelding afkomstig is van de verpakking van de Pickwick English Tea (en Earl Grey thee)?

Bron: Amazon

Inhoud Pickwick adventskalender 2022

Zoals gezegd bevat de adventskalender dus 48 zakjes Pickwick thee. Het gaat hier om: zwarte thee, groene thee, fruitthee en heerlijke kruidenthee.

Over de inhoud is natuurlijk goed nagedacht. Zo bevat de adventskalender ook enkele seizoensspecials, waaronder de bekende ‘Winter Glow thee’ van Pickwick. Dat is in ieder geval onze favoriet.

Overigens is het thema van de adventskalender ook dit jaar weer ‘Tea Topics’. Dat betekent dat je op elk theezakje een interessante vraag vind die je doet nadenken en die ideaal is om een gesprek aan te knopen.

Waar te koop met korting?

Vorig jaar was deze adventskalender niet online te koop. Maar nu wel! Bestel jouw Pickwick thee adventskalender 2022 nu via onderstaande knop bij Bol.com. De adventskalender is namelijk ontzettend aantrekkelijk geprijsd en een super leuk cadeautjes voor jezelf of iemand anders. Via onderstaande knop vind je de actuele prijs en eventuele kortingen. Overigens zouden we niet te lang wachten met bestellen want de adventskalender was vorig jaar binnen on-time uitverkocht.

Enkel nog te koop bij Amazon via onderstaande knop:

Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.