Peppa Pig adventskalender 2022 overzicht

Peppa Pig adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een Peppa Pig adventskalender? In dit artikel vind je de leukste adventskalenders van de bekende tekenfilmserie in één overzicht. Na o.a. Cars, Frozen en andere adventskalender voor kinderen mag Peppa Pig natuurlijk niet ontbreken.

Je hebt dit jaar de keuze uit tal van soorten met al jouw favoriete Peppa Pig karakters! Tel samen met George, papa en mama Big af tot Kerstmis! Elke adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarachter een leuke verrassing van je roze vriendjes. Het verschilt per kalender wat voor een soort verrassing erin zit.

Wil je meer weten over een bepaalde adventskalender? Klik op de afbeelding of op de knop voor meer informatie of om de adventskalender gelijk te bestellen. We adviseren je wel om niet te lang te wachten met de aankoop. De kalenders worden maar in beperkte oplage gemaakt en aangeboden en kunnen snel uitverkocht zijn. Welke adventskalenders kies jij dit jaar?

Peppa Pig adventskalender met 24 mini boekjes

peppa-pig-adventskalender-boeken.
Bron: Amazon

Deze mooie 3D adventskalender is een extra grote Peppa Pig adventskalender die 24 mini boekjes bevat. Ontdek elke dag een nieuw boekje dat je samen met je kleintje kunt bekijken en uit kunt voorlezen. Deze boekjes zijn wel Engelstalig, maar dat is voor de meeste geen probleem. Ook zijn er meerdere varianten te koop (bijvoorbeeld van vorig jaar), deze zijn in principe qua opzet hetzelfde, enkel de boekjes zijn anders.

Bekijk meer

7 dagen mini adventskalender met o.a. haaraccessoires

Peppa-Pig-adventskalender-2022 dagen
Bron: Bol.com

Dit is een aparte adventskalender van Peppa Pig. In plaats van 24 vakjes telt deze maar 7 dagen. Het is hiermee bijvoorbeeld een ideaal Sint-cadeau. Normaliter open je een adventskalender vanaf 1 december (tot 24 december). In dit geval kun je dus later beginnen (ook na Sinterklaas). Je kunt de kalender ook gebruiken om af te tellen tot een ander moment. De adventskalender bevat leuke haar accessoires zoals een Bandana, Scrunchie en mooie sieraden.

Bekijk meer

De speelgoed adventskalender van Peppa Pig

Bron: Amazon

Deze Peppa Pig adventskalender biedt een complete collectie aan speelfiguurtjes en accessoires. De adventskalender bevat al jouw favoriete Peppa Pig vriendjes verdeeld over de 24 vakjes. Het is de enige adventskalender van de bekende tekenfilm met speelgoed erin. Ook van deze adventskalender zijn enkele verschillende versies te koop. In alle versies zitten de bekende figuurtjes van Peppa Pig, maar de accessoires kunnen verschillen.

Bekijk meer

Chocolade adventskalender

Peppa-Pig-chocolade-adventskalende
Bron: Bol.com

Tot slot mag natuurlijk een ‘traditionele’ adventskalender met 24 mini chocolaatjes niet ontbreken. Deze soort adventskalender ken je wellicht nog wel van vroeger. Er zijn verschillende versies te koop met ieder een andere voorkant. Het is een van de vele chocolade adventskalenders van dit jaar.

Bekijk meer (Amazon)

Nog meer keuze?

Wellicht staat je favoriete Peppa Pig adventskalender nog niet in dit overzicht. Via onderstaande knoppen vind je gelijk het huidige aanbod bij de grote webwinkels met het grootste assortiment aan speelgoed adventskalenders.

Bekijk alles (Amazon) Bekijk alles (Bol.com)

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links