Paw Patrol adventskalender 2022 – het complete overzicht

Paw Patrol adventskalender 2022 overzicht

Op zoek naar een Paw Patrol adventskalender 2022? Je hebt geluk. Er zijn diverse soorten adventskalenders te koop met de helden van Paw Patrol in de hoofdrol. De serie is namelijk ontzettend populair bij kinderen en dat zien we ook terug in de grote vraag naar Paw Patrol adventskalenders.

We hebben het internet voor je afgestruind (scheelt jou weer werk) en de mooiste Paw Patrol adventskalenders voor je op een rijtje gezet in dit artikel. We vertellen je er alles over. We geven je wel een tip: wacht niet te lang met bestellen. Veel adventskalenders hebben maar een beperkte oplage en kunnen snel uitverkocht zijn. Dit is met name een aandachtspunt in de maanden voor de feestdagen. Dan kan het snel gaan met de voorraad.

Inhoud artikel

Wat is een Paw Patrol adventskalender?

Een adventskalender bestaat over het algemeen uit een grote doos. Dit kan een platte doos zijn (2D adventskalender) of juist een hele grote (3D adventskalender). Deze doos bestaat uit 24 vakjes. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje totdat je bij nummer 24 bent: dan is het kerstavond (24 december). Omdat kerstmis altijd op dezelfde dag valt, heeft een adventskalender ieder jaar hetzelfde aantal vakjes. In een Paw Patrol adventskalender staan natuurlijk de bekende karakters van de serie centraal zoals: Ryder, Ruble, Zuma en Chase. Er zijn diverse soorten adventskalenders van Paw Patrol te koop.

Tip: een adventskalender is natuurlijk bedoeld om tot Kerstmis af te tellen. Echter gebruiken steeds meer mensen deze ook om af te tellen tot een andere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, vakantie of ander belangrijk moment. De meeste kalender hebben wel een kerst-thema, maar gelukkig niet allemaal!

Soorten adventskalenders van Paw Patrol (en inhoud)

Adventskalenders komen in vele soorten en maten. Als we kijken naar de kalenders met onze Paw Patrol vrienden dan komen we de volgende soorten tegen:

  • Allereerst zijn er speelgoed adventskalender met de bekende filmfiguurtjes erin. Meestal zitten hier ook nog andere leuke speelaccessoires bij.
  • Daarnaast zijn er adventskalender met diverse gadgets en leuke verrassingen.
  • Ook bestaan er adventskalenders van Paw Patrol met chocolade.
  • Tot slot zijn nog adventskalender met leuke ‘gadgets’. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan sleutelhangers, schrijfwaren of stickers.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Wat is een Paw Patrol adventskalender
Voorbeeld achterkant Paw Patrol adventskalender

In de afbeelding hierboven zie je een voorbeeld van de meest bekende adventskalender van de serie. Deze kun je aan de achterkant open klappen. Achter de 24 vakjes vind je de verschillende verrassingen terug. Lukt het jou om niet alles tegelijk open te maken?

Overzicht Paw Patrol adventskalenders 2022

We hebben hieronder alle adventskalenders voor je verzameld met Paw Patrol als thema. Deze adventskalenders zijn allemaal in Nederland en België te koop. Klik op de afbeelding of op de knop om deze bij de bekende webshops te bestellen. Op de betreffende pagina’s vind je ook meer informatie over deze kalenders.

Originele Paw Patrol adventskalender met mini-figuurtjes

Paw Patrol adventskalender 2022
Paw Patrol adventskalender 2022 – Bron: Bol.com

De meest bekende adventskalender van de tekenfilm-serie is deze ‘originele’ versie. Deze adventskalender is een echte speelgoed adventskalender die verschillende speelfiguurtjes bevat en leuke accessoires. Het thema van deze 2022 versie is ‘kamperen’. De kalender bevat sowieso mini figuurtjes van: Chase, Marshall, Skye, Rubble, Everest, Rocky en Zuma. Zij hebben zelfs een unieke kerst-outfit.

Daarnaast bestaat de set uit leuke accessoires zoals: kerstbomen, een houten kersthut, tenten en diertjes. Deze kalender is te koop bij zowel Bol als ook bij Amazon.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Eerdere versies

Bovenstaande adventskalender is al enkele jaren op de markt en er komt ieder jaar weer een nieuwe versie van uit. Deze verschillen van inhoud niet heel veel van elkaar. Het verschil zit ‘m vooral in de voorkant, het thema en de accessoires. Zo zien we in alle versies wel een soort huisje terugkomen. De eerdere versie van 2020 en 2021 zijn ook nog gewoon verkrijgbaar. Wellicht zit er wel een thema tussen dat je leuker vind.

Paw Patrol adventskalender 2020
Paw Patrol adventskalender 2020 – Bron: Amazon

In de 2020 versie staat een magische snoep-wereld centraal. Zo bevat deze twee snoep-winkeltjes.

Paw Patrol adventskalender 2021
Paw Patrol adventskalender 2021 – Bron: Amazon

In de 2021 versie zit slechts één huisje maar wel twee voertuigen, waaronder een sneeuwschuiver en een helicopter. Ook zitten er andere deurtjes in de kalender.

Bekijk meer (Amazon) Bekijk meer (Bol.com)

Adventskalender met beauty-producten en accessoires

Paw Patrol adventskalender gadgets en beauty
Paw Patrol adventskalender 2022 – Bron: Amazon

In deze kalender wordt je 24 dagen verrasst met de meest originele gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van enkele ‘beauty producten’ zoals Shampoo?. Ook andere handige en bruikbare verrassingen zitten in deze kalender verstopt. Denk aan sleutelhangers, stickers, schrijfwaren en meer! Een zeer originele en leuke kalender voor een leuke prijs.

Bekijk meer

Adventskalender met schrijfwaren

Paw Patrol adventskalender schrijfwaren
Paw Patrol adventskalender 2022 – Bron: Amazon

Deze adventskalender lijkt een beetje op de vorige maar bevat geen beauty-producten. Wel kom je er leuke schrijfwaren in tegen (zoals een pen, gummen en stempels) en zes Paw Patrol figuren!

Bekijk meer

Paw Patrol chocolade adventskalender

Paw Patrol adventskalender chocolade
Chocolade adventskalender van Paw Patrol – Bron: Bol.com

Tot slot zijn er ook nog Paw Patrol chocolade adventskalenders te koop. Dit zijn de bekende kalenders die je ook in veel winkels kunt kopen. Deze bevatten een mooie afbeelding van de pups en zijn voorzien van 24 kleine chocolaatjes. Je kunt deze nu ook online bestellen bij Bol.com. Er zijn meerdere varianten te koop.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over Paw Patrol adventskalenders

Welke Paw Patrol adventskalenders zijn er in 2022?

Er zijn ontzettend veel verschillende adventskalenders te koop over Paw Patrol, waaronder een adventskalender met speelgoed, beauty-producten, schrijfwaren, gadgets en chocolade. Je vindt ze allemaal in dit artikel.

Wat is een Paw Patrol adventskalender

Met een adventskalender tel je af tot kerstmis. Elke adventskalender is een grote doos met 24 vakjes. Open vanaf 1 december elke dag een vakje totdat het kerstavond is (24 december). Zo tel je op een leuke manier af tot de feestelijke dag.

Wat kost een Paw Patrol adventskalender?

De prijs van een adventskalender is natuurlijk afhankelijk van de inhoud. De meeste adventskalenders van Paw Patrol kosten rond de 30 euro.

Waar kan ik een Paw Patrol adventskalender kopen?

De meeste adventskalender zijn in Nederland te koop via diverse webwinkels. Op deze pagina vind je de links naar de aanbieders van deze populaire adventskalenders.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.