Hoe leuk! De enige echte Paw Patrol Adventskalender!

In onze zoektocht naar de leukste adventskalenders voor kinderen kwamen we deze officiële Paw Patrol adventskalender tegen.

Dit is de leukste adventskalender voor de Paw Patrol fan en het ideale Sinterklaascadeau! Het zijn namelijk maar liefst 24 Paw Patrol cadeaus in één. Je begint met het openen van het eerste vakje van deze adventskalender op 1 december. Het laatste vakje open je op 24 december en daarmee is deze hele Paw Patrol speelset compleet.

Deze Paw Patrol adventskalender ziet er ontzettend leuk uit: helemaal in winter/kerst-uitvoering. Het is ook zeker geen kleine adventskalender. De afmeting is maar liefst 43cm (lengte) x 6 cm (breedte) (x 30cm (hoogte). Vergelijkbaar met de Lego adventskalenders. Je kunt de adventskalender aan de achterkant open klappen waarna een winterlandschap ontstaan waarin je alle cadeautjes kunt neerzetten.

Bron: Amazon

Wat zit er in de Paw Patrol adventskalender?

Natuurlijk is het een grote verrassing wat er exact in de Paw Patrol adventskalender zit. We kunnen wel enkele cadeautjes verklappen. Tot slot van rekening wil je natuurlijk wel weten wat je koopt. Wat dacht je onder andere van:

  • Officiële Paw Patrol figuren waaronder Chase, Marshall en Everest.
  • Exclusieve kerst-speelfiguren van de Paw Patrol wereld, zoals: kerstwinkeltjes, kerstcadeautjes en zelfs een slee en sneeuwpop!

Waar kun je deze Paw Patrol adventskalender kopen?

We hebben deze adventskalender niet in de winkel zien liggen. Hier zal je deze ook niet snel vinden. Deze adventskalender is exclusief te koop op Amazon. Je kunt deze gewoon op de (Duitse) Amazon bestellen en deze wordt gewoon gratis in Nederland bezorgd. Je profiteert van de vele voordelen van Amazon, zoals:

  • Gratis thuisbezorgd in Nederland
  • Betaal eenvoudig via IDeal
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Amazon.de is de grootste online webshop van Duitsland (en wellicht zelfs te wereld)
Bestel veilig bij Amazon