Parfum adventskalender 2022- het overzicht

Parfum adventskalender overzicht 2022

Wie wil er nu niet lekker ruiken met kerst: met een parfum adventskalender 2022 gaat dat zeker lukken! We hebben in dit blog al heel veel adventskalenders voor 2022 de revue laten passeren. Zo hebben we een compleet overzicht gemaakt van de mooiste beauty adventskalenders van 2022. De meeste van deze adventskalenders bevatten verschillende verzorgingsproducten of make up. Sommige van deze adventskalenders bevatten ook de lekkerste parfum.

Het aanbod van adventskalender met enkel parfum is beperkt. Op zich is dit ook niet helemaal gek: een adventskalender bevat meestal 24 verrassingen. Als je 24 parfums van bekende merken in een adventskalender moet stoppen zal deze haast onbetaalbaar zijn.

Hoe dan ook, er bestaan dus wel degelijk adventskalenders waar parfum een onderdeel van is. Hieronder vind je het complete overzicht. Heb je interesse in een van deze adventskalenders? Klik dan op de afbeelding of op de knop eronder om er alles over te lezen.

Daarom vind je in dit artikel de mooiste beauty adventskalenders van 2022 waar ook parfum in zit. Eerlijk gezegd lijken deze adventskalenders ons ook leuker dan die van

Voordat we de mooiste adventskalenders met parfum laten zien geven we je nog een zeer belangrijke tip! Bestel op tijd! Adventskalenders worden namelijk steeds populairder en dat geldt zeker voor deze adventskalenders. De voorraad is namelijk zeer beperkt en de meeste adventskalenders worden verkocht in november. De voorraad kan daarmee binnen een dag al uitverkocht zijn. Is je gewenste adventskalender op voorraad: gelijk bestellen! Dan weet je zeker dat je heerlijk voor de dag kunt komen op kerstavond :).

Let op: veel adventskalenders met parfum zijn inmiddels al uitverkocht. Gelukkig zijn er nog een aantal verkrijgbaar. Daarbij bespaar je nu ook nog eens veel geld op de laatste stuks. Bestel direct want op = op!

Douglas luxe adventskalender met parfum

Douglas adventskalender 2022
Bron: Douglas

Douglas brengt meerdere adventskalenders uit. Nieuw dit jaar is deze luxe adventskalender die uit 24 beauty producten bestaat van de mooiste beauty merken, waaronder parfum. Deze adventskalender bevat maar liefst vijf soorten parfum in handige travel-size. Ideaal dus om mee te nemen. Overigens zijn dit qua grootte geen ‘monsters’, maar zijn ze juist groter (10ml).

Geniet van de lekkerste en meest luxe parfums van: Ariana Grande, ABERCROMBIE & FITCH en MCM Ultra.

Bekijk complete inhoud en prijs

Rituals adventskalender met Rituals parfum 2022

Rituals-Deluxe-adventskalender-2022-3D-blauwe-kerstboom

Rituals heeft dit jaar meerdere adventskalenders. Dit is de ‘Deluxe’ variant die bestaat uit een prachtige 3D blauwe kerstboom. Deze adventskalender bevat diverse parfums van Rituals De adventskalender is erg populair en snel uitverkocht. Bestel ‘m dus op tijd:

Bekijk inhoud en prijs

Molton Brown adventskalender 2022

Molton Brown adventskalender 2022 inhoud

Bron: Lookfantastic

De Molton Brown adventskalender is een van de meest luxe adventskalenders van 2022. Deze adventskalender is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij Lookfantastic.

De adventskalender bevat 3 soorten parfum van Molton Brown waaronder:

  • Mesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Parfum 
  • Re-charge Black Pepper Eau de Parfum 
  • Fiery Pink Pepper Eau de Parfum

Bekijk de complete inhoud via onderstaande knop:

Bekijk complete inhoud en prijs

Yves Rocher adventskalender 2022

Bron: Yves Rocher

De Yves Rocher adventskalender is een prachtige adventskalender met de mooiste beauty producten van het bekende Franse merk. Het gaat hier om verschillende verzorgingsproducten, make-up en parfum. Het is daarmee niet echt een ‘parfum’ adventskalender, maar deze bevat wel Sur La Lande eau de parfum (travelsize).

Bekijk complete inhoud en prijs

NUXE adventskalender 2022

Bron: Bol.com

De NUXE adventskalender bevat 24 prachtige producten van NUXE. Een prachtig cosmetica merk dat werkt met de mooiste natuurlijke ingrediënten. Ook deze adventskalender bevat twee kleine flesjes NUXE parfum (waaronder de heerlijke Prodigieux® geur) . Bekijk de complete inhoud en de prijs via onderstaande knop.

Bekijk complete inhoud en prijs (Douglas)

Armani beauty adventskalender (uitverkocht)

Armani adventskalender 2022
Bron: Lookfantastic

Wie kent niet de bekende parfum van Armani. Deze zeer luxe en exclusieve adventskalender bevat o.a. de bekende Giorgio Armani parfums waaronder:

  • Sí Eau de Parfum voor dames
  • Icon My Way Eau de Parfum voor dames
  • Acqua di Gio voor heren

De Armani adventskalender is zeer gelimiteerd. De laatste stuks zijn nu verkrijgbaar (op=op) bij Lookfantastic.

Deze adventskalender is uitverkocht. Bekijk alternatieve beauty adventskalenders

Jo Malone London luxe adventskalender 2022 (uitverkocht)

Jo Malone adventskalender 2022

Bron: De Bijenkorf

Ok, de enige luxe adventskalender die zich wel een ‘parfum adventskalender’ mag noemen, is deze Jo Malone adventskalender. Deze adventskalender bevat maar liefst 14 parfums van het Londense merk. Daarnaast zitten er heerlijke en exclusieve geurkaarsen in deze adventskalender en nog enkele verzorgingsproducten.

Deze adventskalender is uitverkocht. Bekijk alternatieve beauty adventskalenders

De Bijenkorf beauty adventskalender met parfum (uitverkocht)

De Bijenkorf adventskalender 2022
Bron: De Bijenkorf

De populaire Bijenkorf beauty adventskalender 2022 betreft een adventskalender die is samengesteld door de beauty-specialisten van de Bijenkorf. Het leuke is dat deze beauty kalender dus meerdere merken bevat in één kalender. Dit jaar zit er ook parfum in van Ex Nihilo en Memo Paris. Let op: deze adventskalender is mega succesvol en zal snel uitverkocht zijn.

Deze adventskalender is uitverkocht. Bekijk alternatieve beauty adventskalenders

Acqua di Parma adventskalender (uitverkocht)

Bron: Acqua di Parma / Bol.com

De Acqua di Parma adventskalender is wellicht wel de meest exclusieve adventskalender van 2022. Dat is stiekem ook wel te zien aan de prijs. Maar als je de waarde van alle producten bij elkaar optelt is het een zeer goede deal. De adventskalender bevat naast exclusieve verzorgingsproducten ook 10 parfums, waaronder:

  • Futura – eau de cologne
  • Arencia – eau de toilette
  • Rosa – eau de parfum
  • Colonia – eau de cologne (grotere verpakking van 20 ml).

In totaal vind je maar liefst 25 luxe Aqua di Parma producten in deze adventskalender. De adventskalender is zeer exclusief en hoog gelimiteerd. Deze is nu te bestellen bij Douglas (op = op).

Deze adventskalender is uitverkocht. Bekijk alternatieve beauty adventskalenders


Veelgestelde vragen over parfum adventskalenders

Zijn er adventskalenders met parfum?

Ja, diverse beauty adventskalenders bevatten ook parfum, zoals bijvoorbeeld: Armani, Acqua di Parma, Rituals en Molton Brown. Vaak bevatten deze adventskalenders ook nog andere beauty producten.

Wat kost een adventskalender met parfum?

Een adventskalender met parfum is over het algemeen niet goedkoop. Het ligt er wel aan hoeveel parfum erin zit. Bij beauty kalenders met slechts 1 of 2 travel-size parfums kosten onder de 100 euro. Adventskalenders van luxe merken (zoals Acqua di Parma, Jo Malone en Armani kosten enkele honderden euro’s. Meestal ben je dan wel nog goedkoper uit dan wanneer je alles los koopt.

Waar kan een adventskalender met parfum kopen?

De meeste luxe adventskalenders met parfum koop je online. Deze vind je niet in de winkel. Je kunt ze krijgen bij bijvoorbeeld Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links