Parfum adventskalender 2022- het overzicht

Wie wil er nu niet lekker ruiken met kerst: met eenparfum adventskalender 2022 gaat dat zeker lukken! We hebben in dit blog al heel veel adventskalenders voor 2022 de revue laten passeren. Zo hebben we een compleet overzicht gemaakt van de mooiste beauty adventskalenders van 2022. De meeste van deze adventskalenders bevatten verschillende verzorgingsproducten of make up. Sommige van deze adventskalenders bevatten ook de lekkerste parfum.

Het aanbod van adventskalender met enkel parfum is beperkt. Op zich is dit ook niet helemaal gek: een adventskalender bevat meestal 24 verrassingen. Als je 24 parfums van bekende merken in een adventskalender moet stoppen zal deze haast onbetaalbaar zijn.

Hoe dan ook, er bestaan dus wel degelijk adventskalenders waar parfum een onderdeel van is. Hieronder vind je het complete overzicht. Heb je interesse in een van deze adventskalenders? Klik dan op de afbeelding of op de knop eronder om er alles over te lezen.

Daarom vind je in dit artikel de mooiste beauty adventskalenders van 2022 waar ook parfum in zit. Eerlijk gezegd lijken deze adventskalenders ons ook leuker dan die van

Voordat we de mooiste adventskalenders met parfum laten zien geven we je nog een zeer belangrijke tip! Bestel op tijd! Adventskalenders worden namelijk steeds populairder en dat geldt zeker voor deze adventskalenders. De voorraad is namelijk zeer beperkt en de meeste adventskalenders worden verkocht in november. De voorraad kan daarmee binnen een dag al uitverkocht zijn. Is je gewenste adventskalender op voorraad: gelijk bestellen! Dan weet je zeker dat je heerlijk voor de dag kunt komen op kerstavond :).

Heb je overigens toch nog ergens een parfum adventskalender gezien? Laat het ons zeker even weten en neem contact op!

Douglas luxe adventskalender met parfum

Douglas-beauty-adventskalender-2021-verschillende merken

Bron: Douglas

Douglas brengt meerdere adventskalenders uit. Nieuw dit jaar is deze luxe adventskalender die uit 24 beauty producten bestaat van de mooiste beauty merken, waaronder parfum. Deze adventskalender bevat maar liefst vijf soorten parfum in handige travel-size. Ideaal dus om mee te nemen. Overigens zijn dit qua grootte geen ‘monsters’, maar zijn ze juist groter (10ml).

Geniet van de lekkerste en meest luxe parfums van: MCM Eau de Parfum, MERCEDES-BENZ en ABERCROMBIE & FITCH .

Overigens krijg je nu tijdelijk 25% korting op deze adventskalender:

Bekijk complete inhoud en prijs

Rituals adventskalender met Rituals parfum 2022

Rituals-Deluxe-adventskalender-2022-3D-blauwe-kerstboom

Rituals heeft dit jaar meerdere adventskalenders. Dit is de ‘Deluxe’ variant die bestaat uit een prachtige 3D blauwe kerstboom. Deze adventskalender bevat diverse parfums van Rituals De adventskalender is erg populair en snel uitverkocht. Bestel ‘m dus op tijd:

Bekijk inhoud en prijs )

Acqua di Parma adventskalender

Bron: Acqua di Parma / Douglas

De Acqua di Parma adventskalender is wellicht wel de meest exclusieve adventskalender van 2021. Dat is stiekem ook wel te zien aan de prijs. Maar als je de waarde van alle producten bij elkaar optelt is het een zeer goede deal. De adventskalender bevat naast exclusieve verzorgingsproducten ook 10 parfums, waaronder:

 • Futura – eau de cologne
 • Arencia – eau de toilette
 • Rosa – eau de parfum
 • Colonia – eau de cologne (grotere verpakking van 20 ml).

In totaal vind je maar liefst 25 luxe Aqua di Parma producten in deze adventskalender. De adventskalender is gemaakt in samenwerking met Emilio Pucci. Je ondersteund met de aankoop van de adventskalender ook nog het Rewrite the Future project van Save the Children. De adventskalender is zeer exclusief en hoog gelimiteerd. Deze is nu te bestellen bij Douglas (op = op).

Laagste prijs ooit: nu met 30% korting!

Bekijk complete inhoud en prijs (Douglas)

Zarkoperfume adventskalender

Bron: Douglas

Zarkoperfume is afkomstig uit Denemarken en is ongekend populair. Laat je verwennen door de lekkerste geuren van dit top-merk in deze zeer bijzondere adventskalender. De adventskalender bevat namelijk 4 full-size parfum-flesjes, waaronder:

 • The Muse perfume
 • Quamtum Molecule
 • Pink Molécule – 090:09
 • Molécule 234:38

Het is de bedoeling dat je iedere adventszondag een nieuw vakje opent (dat zijn de vier zondagen voor kerst).

Bekijk complete inhoud en prijs

Armani beauty adventskalender

Bron: Lookfantastic

Wie kent niet de bekende parfum van Armani. Deze zeer luxe en exclusieve adventskalender bevat o.a. de bekende Giorgio Armani parfums waaronder:

 • Sí Eau de Parfum voor dames
 • Icon My Way Eau de Parfum voor dames
 • Acqua di Gio voor heren

De Armani adventskalender is zeer gelimiteerd. De laatste stuks zijn nu verkrijgbaar (op=op) bij Lookfantastic.

Bekijk complete inhoud en prijs

Jo Malone London luxe adventskalender 2022

Bron: Douglas

Ok, de enige luxe adventskalender die zich wel een ‘parfum adventskalender’ mag noemen, is deze Jo Malone adventskalender. Deze adventskalender bevat maar liefst 14 parfums van het Londense merk. Daarnaast zitten er heerlijke en exclusieve geurkaarsen in deze adventskalender en nog enkele verzorgingsproducten.

De adventskalender is zeer exclusief en enkel verkrijgbaar via Douglas (let op: de voorraad is zeer gelimiteerd).

Bekijk complete inhoud en prijs

NUXE adventskalender 2022

Bron: Lookfantastic

De NUXE adventskalender bevat 24 prachtige producten van NUXE. Een prachtig cosmetica merk dat werkt met de mooiste natuurlijke ingrediënten. Ook deze adventskalender bevat twee kleine flesjes NUXE parfum. Bekijk de complete inhoud en de prijs via onderstaande knop.

Bekijk complete inhoud en prijs

Molton Brown adventskalender 2022

Molton Brown adventskalender 2022 inhoud

Bron: Lookfantastic

De Molton Brown adventskalender is een van de meest luxe adventskalenders van 2022. Deze adventskalender is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij Lookfantastic.

De adventskalender bevat 3 soorten parfum van Molton Brown waaronder:

 • Mesmerising Oudh Accord & Gold Eau de Parfum 
 • Re-charge Black Pepper Eau de Parfum 
 • Fiery Pink Pepper Eau de Parfum

Bekijk de complete inhoud via onderstaande knop:

Bekijk complete inhoud en prijs (Bijenkorf) Bekijk complete inhoud en prijs (Lookfantastic)