Gratis Online adventskalender 2022: overzicht

Zoek je een online adventskalender 2022? Goed nieuws! Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de mooiste digitale adventskalenders van dit jaar. Een online adventskalender is (in de meeste gevallen) een gratis adventskalender waar je elke dag een digitaal vakje kunt openen. Achter deze vakje zit meestal een prijsvraag, weetje, video of kortingsbon verstopt!

Hieronder laten we je de mooiste online adventskalenders zien van dit jaar. Klik op de button om de adventskalender te openen en de verrassingen te ontdekken! Ben je nog een andere adventskalender tegen gekomen die er nog niet tussenstaat? Stuur ons dan gerust een bericht.

Ben je op zoek naar een ‘echte’ adventskalender die je in real-life kunt openen? Ontdek dan de mooiste adventskalenders bij Bol.com en Amazon.

Bekijk adventskalenders 2022 bij Bol.com Bekijk adventskalenders 2022 bij Amazon

Overzicht gratis online adventskalender 2022

We werken dit overzicht continu bij. Heb je ook nog een online adventskalenders gezien? Laat het ons weten en neem gerust contact op.

De leukste adventskalender van Nederland: Van der Valk adventskalender

Bron: website Van der Valk

Van der Valk Hotels & Restaurants presenteert dit jaar ‘de leukste adventskalender van Nederland’. Een unieke online adventskalender waar je de mooiste Van der Valk prijzen kunt winnen! Elke dag wordt er namelijk via Instagram bekend gemaakt wie een prijs gewonnen heeft. Alle informatie en de volledige speluitleg vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer

999 games online kraskalender

999-games-adventskalender-2022

999 Games staat bekend om de mooiste bordspellen, waaronder Catan, Regenwormen en 30 Seconds. In de online adventskalender kun je elke dag (digitaal) een nieuw vakje open krassen waarmee je extra korting scoort op de mooiste bordspellen. Ideaal dus voor de feestdagen!

Bekijk meer

McDonalds adventskalender: Getaway Island (opvolger X-MASters)

mcdonalds getaway island 2022 - decemberkalender

Waar we eerdere jaren konden genieten van de Cadeaukalender en McDonalds X-MASters. Heeft McDonald’s dit jaar een hele nieuwe manier van aftellen uitgevonden. Namelijk: Getaway Island. GetAway Island is een virtueel eiland dat je in de McDonald’s app vind vanaf dinsdag 6 december 2022. Hier kun je elke dag nieuwe spellen spelen, prijzen winnen en korting krijgen.

Bekijk meer

BABOR online adventskalender 2022

Bron: website BABOR

Je hebt de ‘echte’ BABOR adventskalender wellicht al voorbij zien komen in ons beauty adventskalender overzicht. Deze bevat 24 unieke BABOR ampullen voor een stralende huid (tip: de laatste stuks zijn nu nog te bestellen!). BABOR geeft ook van 1 t/m 24 december een mooie beauty-prijs weg. Open de digitale adventskalender en kijk waar je vandaag kans op maakt.

Bekijk meer

Large Rockin adventskalender 2022

Bron: website Large

Large is een van de grootste merchandise webshops van muziek, films, series en meer. In hun Rockin adventskalender 2022 vind je elke dag weer een nieuwe mega-aanbieding of winactie.

Bekijk meer

Lidl kado kalender 2022

Bron: website Lidl

Ook hij de Lidl hebben ze dit jaar weer een adventskalender (zij spreken over de kado kalender). De kalender zit verwerkt in de Lidl Plus app. Je hoeft dus geen aparte app te downloaden. Elke dag in december vind je een nieuw ‘kado’. Meestal is dat een bepaalde korting (bijvoorbeeld 4 croissantjes voor 1 euro of 25% korting op komkommers).

Bekijk meer

ACSI adventskalender

ACSI is er voor alle kampeerders. Vanaf 1 december is de ACSI adventskalender weer actief. Elke dag geven ze namelijk leuke prijzen weg. Let op: de vakjes zijn enkel op dezelfde dag te openen. Daarna sluiten ze weer.

Bekijk meer

Android Planet adventskalender 2022

Bron: Website android planet

Ook bij Android Planet hebben ze dit jaar weer een gratis online adventskalender beschikbaar gesteld. Bij de adventskalender kun je op alle werkdagen een vakje open maken en maak je kans op toffe prijzen voor android-fans! In totaal zijn er 17 prijzen. Denk aan cadeaubonnen van o.a. IKEA en Media Markt!

Bekijk meer

Android World adventskalender 2022

Bron: Website android world

Ook Android World biedt dit jaar weer een vergelijkbare adventskalender aan waar je toffe prijzen kunt winnen, waaronder natuurlijk Android telefoons.

Bekijk meer

Plus Online adventskalender (magazine)

Het magazine Plus heeft ook dit jaar weer een leuke adventskalender voor je. Open elke dag een nieuw vakje en maak kans op een leuke prijs.

Bekijk meer

NS adventskalender 2022: NS wintercity (enkel voor abonnementhouders)

Bron: website NS

De NS heeft speciaal voor haar abonnementhouders ook een cadeaukalender onder de naam NS Wintercity. Hier kun je vanaf 1 december elke dag een verrassing vinden. Op 1 december is dat bijvoorbeeld een waardebon voor een gratis drank. Ook vind je er toffe aanbiedingen zoals een 1e klas upgrade voor slechts € 1,-. Let op: je moet inloggen met het e-mailadres waar ook je abonnement op geregistreerd staat.

Bekijk meer

Linda Magazine online adventskalender

Bron: Website Linda

Ook bij het bekende Linda Magazine kun je dit jaar de mooiste prijzen winnen in de Linda’s adventskalender 2022! Denk aan de mooiste verzorgingsproducten en zelfs een L’Or koffiemachine.

Bekijk meer

Yorcom online adventskalender

Bron: Website Linda

Yorcom is jouw computerspecialist. Van 1 t/m 26 december ontdek je elke dag weer een nieuwe verrassing in de Yorcom adventskalender. De adventskalender bevat: kortingencodes, aanbiedingen en gratis producten. Ontdek het nu!

Bekijk meer

Disneyland Parijs adventskalender

Ook Disneyland Parijs heeft dit jaar weer een eigen adventskalender. Hier vind je digitale verrassingen (zoals stickers en gifjes), prachtige wallpapers en leuke spelletjes. Deze is niet in het Nederlands beschikbaar (enkel in Engels en Duits).

Bekijk meer

Libelle online adventskalender

Bron: Website Libelle

De Libelle biedt dit jaar ook een adventskalender met tal van cadeaus. Om mee te kunnen doen hoef je alleen maar een Libelle account te maken.

Bekijk meer

Online adventskalenders van eerdere jaren

Onderstaande online adventskalender zijn eerdere jaren verschenen, maar helaas zal er in 2022 geen nieuwe versie van uitkomen.

Nivea online adventskalender 2022

Ook Nivea heeft dit jaar enkele prachtige adventskalender te koop aangeboden (bekijk ze hier). Deze waren zo succesvol dat ze op diverse plaatsen al uitverkocht zijn. Gelukkig is er ook nog de digitale adventskalender van het bekende merk. Deze wijkt af van de andere. Deze werkt namelijk met een chatbot. De chatbot helpt je met het openen van de vakjes waarbij je elke dag kans maakt op de mooiste Nivea prijzen.

De Nivea adventskalender keert niet terug in 2022.

Skyradio online adventskalender 2022

Zeg je kerstmuziek, dan zeg je Skyradio! Skyradio is niet voor niets ‘The Christmas Channel’. De bekende radiozender speelt rondom de kerstdagen namelijk alleen nog maar kerstmuziek! Het is dan ook onze favoriete radiozender voor de adventstijd. Op de website van Skyradio kun je ook elke dag een vakje openen in de online adventskalender en kans maken op te gekke prijzen!

De Sky Radio adventskalender keert niet terug in 2022.

Douglas online adventskalender

We schreven al eerder uitgebreid over de Douglas adventskalenders van 2022. Deze behoren tot de meest populaire beauty adventskalenders en bevatten de mooiste beautyproducten. Sinds enkele jaren heeft de parfumerie ook een eigen online adventskalender in de Douglas app. Bij deze adventskalender maak je iedere kans op de mooiste beautyproducten. Alle informatie vind je via onderstaande knop:

De Douglas online adventskalender keert niet terug in 2022.

Vakantieveilingen adventskalender

Bij vakantieveilingen maak je dit jaar ook dagelijks kans op de mooiste producten! Open vanaf 1 december elke dag een vakje en zie wat je kunt winnen. Er wordt zelf een Iphone verloot. Check de online adventskalender nu:

De Vakantieveilingen adventskalender keert niet terug in 2022.

Veelgestelde vragen over online adventskalenders

Hoe werkt een online adventskalender?

Een online adventskalender is meestal een website(pagina), hierin vind je 24 plaatjes: voor elke dag één. Vanaf 1 december kun je iedere dag een nieuw plaatje aanklikken. Er verschijnt dan een pop-up met daarin een korting, winactie of spelletje.

Welke online adventskalenders zijn er in 2022?

Veel webwinkels, tijdschriften en merken hebben dit jaar een online adventskalender, zoals: McDonald’s, Linda magazine en 999 games.

Wat kost een online adventskalender?

Een online adventskalender is meestal gratis beschikbaar. Soms moet je een app downloaden of je registeren om er gebruik van maken.

Eigen online adventskalender maken?

Wil je voor je organisatie of bedrijf ook een online adventskalender maken? Neem dan contact met ons op.

Dit artikel bevat mogelijk reclame in de vorm van affiliate-links.