Online adventskalender 2021 – overzicht gratis adventskalenders

Zoek je een online adventskalender 2021? Goed nieuws! Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de mooiste digitale adventskalenders van dit jaar. Een online adventskalender is (in de meeste gevallen) een gratis adventskalender waar je elke dag een digitaal vakje kunt openen. Achter deze vakje zit meestal een prijsvraag, weetje, video of kortingsbon verstopt!

Hieronder laten we je de mooiste online adventskalenders zien van dit jaar. Klik op de button om de adventskalender te openen en de verrassingen te ontdekken! Ben je nog een andere adventskalender tegen gekomen die er nog niet tussenstaat? Stuur ons dan gerust een bericht.

Ben je op zoek naar een ‘echte’ adventskalender die je in real-life kunt openen? Ontdek dan de mooiste adventskalenders bij Bol.com.

Bekijk adventskalenders 2021

McDonalds adventskalender: X-MASters

We schreven er al eerder over: de McDonalds X-MASters adventskalender. Eigenlijk is het niet echt een adventskalender maar eerdere een adventskalender-spel. McDonald’s X-MASters bestaat sinds 2020 is de opvolger van de bekende McDonalds adventskalender waar je iedere dag een mooie aanbieding vond. Met X-MASters maak je ook dagelijks kans op de mooiste aanbiedingen en zelfs unieke McDonald’s give-a-ways.

Bekijk meer

Skyradio online adventskalender 2021

Zeg je kerstmuziek, dan zeg je Skyradio! Skyradio is niet voor niets ‘The Christmas Channel’. De bekende radiozender speelt rondom de kerstdagen namelijk alleen nog maar kerstmuziek! Het is dan ook onze favoriete radiozender voor de adventstijd. Op de website van Skyradio kun je ook elke dag een vakje openen in de online adventskalender en kans maken op te gekke prijzen!

Bekijk meer

De leukste adventskalender van Nederland: Van der Valk adventskalender

Van der Valk Hotels & Restaurants presenteert dit jaar ‘de leukste adventskalender van Nederland’. Een unieke online adventskalender waar je de mooiste Van der Valk prijzen kunt winnen! Elke dag wordt er namelijk via Instagram bekend gemaakt wie een prijs gewonnen heeft. Alle informatie en de volledige speluitleg vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer

Douglas online adventskalender

We schreven al eerder uitgebreid over de Douglas adventskalenders van 2021. Deze behoren tot de meest populaire beauty adventskalenders en bevatten de mooiste beautyproducten. Sinds enkele jaren heeft de parfumerie ook een eigen online adventskalender in de Douglas app. Bij deze adventskalender maak je iedere kans op de mooiste beautyproducten. Alle informatie vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer

Vakantieveiligingen adventskalender

Bij vakantieveilingen maak je dit jaar ook dagelijks kans op de mooiste producten! Open vanaf 1 december elke dag een vakje en zie wat je kunt winnen. Er wordt zelf een Iphone verloot. Check de online adventskalender nu:

Bekijk meer

999 games online kraskalender

999 Games staat bekend om de mooiste bordspellen, waaronder Catan, Regenwormen en 30 Seconds. In de online adventskalender kun je elke dag (digitaal) een nieuw vakje open krassen waarmee je extra korting scoort op de mooiste bordspellen. Ideaal dus voor de feestdagen!

Bekijk meer

Nivea online adventskalender 2021

Ook Nivea heeft dit jaar enkele prachtige adventskalender te koop aangeboden (bekijk ze hier). Deze waren zo succesvol dat ze op diverse plaatsen al uitverkocht zijn. Gelukkig is er ook nog de digitale adventskalender van het bekende merk. Deze wijkt af van de andere. Deze werkt namelijk met een chatbot. De chatbot helpt je met het openen van de vakjes waarbij je elke dag kans maakt op de mooiste Nivea prijzen.

Bekijk meer

Linda Magazine online adventskalender

Ook bij het bekende Linda Magazine kun je dit jaar de mooiste prijzen winnen in de Linda’s adventskalender 2021! Denk aan de mooiste verzorgingsproducten (van o.a. Rituals), make-up of mode-accessoires.

Bekijk meer

Libelle online adventskalender

De Libelle biedt dit jaar ook een vergelijkbare adventskalender. Om mee te kunnen doen hoef je alleen maar een Libelle account te maken. Ook bij de Libelle maak je kans op de mooiste prijzen.

Bekijk meer

Eigen online adventskalender maken?

Wil je voor je organisatie of bedrijf ook een online adventskalender maken? Neem dan contact met ons op.

Contact openemen

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.