NYX adventskalender 2022 met make-up Review

NYX adventskalender 2022 overzicht

Ben je op zoek naar de NYX adventskalenders 2022? Ook in 2022 presenteert het bekende make-up merk weer meerdere varianten. Dit jaar zijn we zelfs drie versies tegengekomen. Ze zijn echter niet allemaal even goed verkrijgbaar, maar daarover straks meer.

In dit artikel kun je in ieder geval lezen wat je van de NYX Professional adventskalenders kunt verwachten. Overigens was NYX een van de eerste merken die twee varianten adventskalenders uitbrachten (dit jaar dus nog twee versies). Dit jaar zien we dit bij bijna alle make-up merken, waaronder Revolution, L’Oreal en Maybelline. Het verschil zit ‘m dus in het aantal vakjes. De variant met 12 vakjes is natuurlijk goedkoper dan de versie met 24 vakjes. Dat is ook de voornaamste reden waarom er meerdere versies zijn, zodat er voor iedereen iets te kiezen valt. De 12-dagen variant kun je openen vanaf 12 december (of vanaf 1 december maar dan om de dag een deurtje).

NYX adventskalender 2022 – 12 dagen

NYX adventskalender 2022 12 dagen
Bron: Lookfantastic

Het verschil tussen de beide NYX adventskalenders is dit jaar wat lastig te zien. De kleine variant is dit jaar rood en aan de binnenkant paars. Ook dit jaar heeft de adventskalender weer een opvallende stijl (typisch NYX). De adventskalender zit vol met 12 make-up verrassingen, waaronder:

  • Diverse soorten MonoShadow producten.
  • NYX Professional oogschadow
  • Born To Glow Liquid Illuninator Mini Gleam
  • Diverse lip creams

Het gaat hierbij om zowel full-size als ook om travel-size varianten. Al zijn de meeste producten full-size. De 12 dagen adventskalender van NYX bevat uitsluitend make-up en geen accessoires. Ben je benieuwd naar de complete inhoud? Deze kun je vinden via deze link.

Bekijk meer & bestel

NYX adventskalenders 2022 – 24 dagen

NYX adventskalender 2022 - 24 dagen

De 24 dagen adventskalender van NYX lijkt erg op de 12 dagen, alleen is deze een stuk groter. Deze bevat 24 make-up producten (en ook geen accessoires). Ook deze versie kun je openen als een soort boek. Deze heeft echter een paarse voorkant (en is rood aan de binnenkant). De inhoud is vergelijkbaar met de 12-dagen variant alleen zitten er dus een stuk meer producten in!

Helaas hebben we deze versie enkel op de Amerikaanse website kunnen vinden van NYX maar is deze nu niet in Nederland te koop.

NYX adventskalender kistje met make-up en accessoires

Bron: Douglas

Douglas verkoopt dit jaar een andere 24-dagen variant van de NYX adventskalender. Dit is een bijzondere versie in de vorm van een soort beauty-case. De adventskalender bestaat uit drie onderdelen:

  • Ontdek 8 verschillende make-up producten (full-size) van NYX.
  • 8 accessoires leuke en bruikbare NYX accessoires (exclusief voor deze adventskalender).
  • 8 unieke ‘digitale ervaringen’. Hiervoor moet je de QR codes scannen die je in de vakje vind. Wat deze ervaringen precies inhouden is natuurlijk een grote verrassing.

Deze adventskalender is momenteel enkel bij Douglas te koop via onderstaande knop. Hier kun je ook meer lezen over de inhoud.

Bekijk meer & bestel

Waar zijn de NYX adventskalenders te koop?

Deze make-up adventskalenders zijn ieder jaar razendsnel uitverkocht. De adventskalenders worden op zowel bij Lookfantastic als bij Douglas aangeboden. Vaak ontvang je ook bij allebei de winkels (online) extra korting of give-a-ways. Via onderstaande knoppen kom je er rechtstreeks:

Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Lookfantastic)

Veelgestelde vragen over de NYX adventskalenders 2022

Welke NYX Professional adventskalenders zijn er?

Er zijn dit jaar maar liefst 3 varianten te koop van de NYX adventskalenders. Een daarvan bevat 12 make-up producten en dan zijn er nog twee varianten met 24 vakjes.

Waar kan ik de NYX adventskalender kopen?

In Nederland zijn deze exclusieve adventskalenders maar beperkt te koop. Ze worden o.a. verkocht bij Douglas en Lookfantastic.

Is er een korting voor de NYX adventskalender?

Deze adventskalender hebben een zeer beperkte oplage. Je moet dus geluk hebben wil je er eentje kunnen kopen. Soms zijn er wel korting-acties als moet je dan wel geluk hebben. Check de links op deze pagina om de actuele prijzen en kortingen te zien.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.