Dit is de Nivea adventskalender 2020

Dit artikel gaat over de Nivea adventskalender 2021. Inmiddels is ook de Nivea adventskalender van 2022 verschenen. Klik hier voor alle informatie over de Nivea adventskalender 2022.

Daar is ie dan: de Nivea adventskalender 2020 met de mooiste Nivea producten voor vrouwen. De 2020- versie van deze Nivea adventskalender wijkt daarmee af met die van vorig jaar. Vorig jaar bevatte de Nivea adventskalender namelijk producten voor mannen en vrouwen. Dit jaar vind je in de adventskalender enkel producten gericht op de vrouw.. Graag laten we je zien wat je er dit jaar van kunt verwachten!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: bol.com

Wat zit er in de nieuwe Nivea adventskalender 2020?

Laat je ook dit jaar weer verrassen door 24 heerlijke Nivea producten. De adventskalender is ook dit jaar weer zijn geld dubbel en dwars waard! In tegenstelling tot andere merken kiest Nivea ervoor om vooral full-size Nivea producten in de kalender te stoppen. het is daarmee meteen ook van de grootste (en zwaarste) adventskalender van 2020. We gaan niet alles verklappen wat erin zit maar dit kun je o.a. verwachten:

  • Maar liefst vier lippenbalsems – ideaal voor de koude decembermaand.
  • Diverste gezichtsmaskers om heerlijk te ontspannen.
  • Handige en bruikbare verzorgingsproducten zoals Micellar Water, Nivea bodylotion en cleaning wipes.
  • Leuke extra’s zoals een Nivea slaapmasker, haarelastieken en een douche-puff.

Met in totaal 24 kwaliteitsproducten van het bekende merk Nivea is deze adventskalender nooit een miskoop. De totale waarde van alle producten samen is hoger dan de verkoopprijs van deze adventskalender.

Wat kost de Nivea adventskalender 2020?

De adventskalender heeft een € 55,-. Echter wordt deze online (bijvoorbeeld bij Bol.com) met korting verkocht. Klik op onderstaande knop om de actuele prijs (met korting) te zien en de volledige inhoud:

Nu met 29% KORTING via onderstaande knop:

Bekijk volledige inhoud en prijs bij Bol.com

NIEUW! NIVEA FOR MEN DIY adventskalender

Bron: Amazon

Dit jaar heeft NIVEA ook aan de mannen gedacht met de NIVEA FOR MEN adventskalender 2020. Het is geen traditionele adventskalender, je moet deze zelf nog inpakken. Dat is ideaal: je kunt er zelf nog iets bij toevoegen en de volgorde bepalen. Dit pakket bevat 24 NIVEA producten voor mannen (zowel verzorgingsproducten als leuke gadgets), 24 cadeauzakjes en leuke stickers om het in te pakken. Overigens is deze adventskalender zijn geld dubbel en dwars waard, gezien er met name full-size verpakkingen inzitten (en niet enkel kleine travel-size verpakkingen).

LET OP! Deze adventskalender zal snel uitverkocht zijn. Wacht niet te lang met bestellen.

Bekijk volledige inhoud en prijs