Nivea adventskalender 2019

Dit artikel gaat over de Nivea adventskalender 2019 – er is ook een 2022 variant. Lees hier meer.

De Nivea adventskalender 2019 is een leuke en betaalbare beauty adventskalender. Nivea adventskalenders zijn al jaren te koop in het buitenland, echter in Nederland hebben we deze nog niet eerder gezien. Gelukkig kunnen we deze adventskalender nu ook in Nederland bestellen. Deze adventskalender is namelijk niet in de winkel te koop maar eenvoudig online te bestellen bij Bol.com.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Nivea adventskalender 2019 kopen

Bron: bol.com

Wat zit er in deze Nivea adventskalender?

Tel af tot kerstmis met deze leuke adventskalender van Nivea. In tegenstelling tot veel andere adventskalenders krijg je bij deze adventskalender echt waar voor je geld. De adventskalender weegt bijna 2 kg en bevat grote verpakkingen van diverse Nivea producten. Het gaat hier niet enkel om producten voor vrouwen maar ook om enkele Nivea producten voor de man. We willen natuurlijk niet alles verklappen maar enkele producten die je in deze adventskalender kunt vinden zijn:

  • Nivea for Men deodorant en douchegel
  • Diverse lippenbalsems van Labello (Labello is ook een merk van Nivea)
  • De originele Nivea crème
  • Diverse unieke Nivea producten die je enkel in deze adventskalender vind, zoals een showerpuff, reinigingshandschoen en zelfs een Nivea slaapmasker!

Met in totaal 24 kwaliteitsproducten van het bekende merk Nivea is deze adventskalender nooit een miskoop. De totale waarde van alle producten samen is hoger dan de verkoopprijs van deze adventskalender.

Wat kost de Nivea adventskalender?

De Nivea adventskalender heeft een adviesprijs van € 55,- maar is momenteel bij Bol.com te koop voor  slechts € 39,95. Hiermee behoort deze adventskalender tot een van de meest betaalbare beauty adventskalenders. Zeker gelet op de inhoud die bestaat uit real-size verpakkingen (en geen mini-verpakkingen zoals bij veel andere merken). Klik op onderstaande knop om de actuele prijs te zien en de volledige inhoud. Veel plezier met uitpakken!

Bekijk volledige inhoud en prijs bij Bol.com