mymuesli mueslirepen adventskalender 2019

Dit artikel gaat over de mymuesli adventskalender van 2019 – Bekijk hier alle informatie over de nieuwe mymuesli deluxe adventskalender en de drie andere adventskalenders van 2022.

mymuesli is hét biologische muesli-merk van dit moment. Bekend geworden van de muesli’s die je zelf naar wens kunt samenstellen (vandaar de naam). Mymuesli verkoopt echter niet enkel meer muesli-mixen, maar ook granola’s, porridges, thee, notenmixen en mueslirepen. Ook op het gebied van adventskalenders is mymuesli een grote speler. In 2019 brengen ze maar liefst 6 (!) adventskalenders op de markt. Waaronder een Frozen 2 adventskalender, een muesli 2Go adventskalender en een Deluxe adventskalender waar je kennis kunt maken met alle mymuesli producten (aanrader!). In dit artikel gaat het over de mymuesli mueslirepen adventskalender. De ‘kleinste’ adventskalender van mymuesli. Maar wat is klein? Deze adventskalender is maar liefst 22 x 22 x 31  cm (lxbxh) groot.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: mymuesli

Wat zit er in de mymuesli mueslirepen adventskalender?

De mymuesli adventskalenders behoren tot de ‘luxere’ adventskalenders. Dit is al direct te zien aan de verpakking en het dessin. De adventskalender heeft een witte kleur met leuke kerst-afbeeldingen en bestaat uit stevig karton.

In deze adventskalender zitten diverse biologische mueslirepen. In totaal 24 stuks. Deze mueslirepen zijn verpakt in een kartonnen verpakking en bevatten uitsluitend biologische ingrediënten.  Laat je verrassen door de unieke smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Paleo coconut (past bij een Paleo dieet), Cranberry pistache, Berry White Choc of  Blueberry Vanilla Granola.

Bovendien krijg je op eerste kerstdag nog een verrassing (er zit namelijk nog een extra vakje in deze adventskalender).

Waar kun je deze muesli-repen adventskalender kopen?

De mymuesli mueslirepen adventskalender 2019 is exclusief te koop bij de webshop van mymuesli. Je ontvang via onderstaande knop bovendien:

  • Gratis verzending naar Nederland
  • Gegarandeerde levering voor 1 december (dan moet je namelijk het eerste vakje van deze adventskalender open maken.
  • € 10,- extra korting op de verkoopprijs

Meer informatie en €10,- korting ontvangen