Dit is dé muesli adventskalender van 2021

Daar is ie weer: de mymuesli muesli adventskalender 2021. Ieder jaar is deze muesli adventskalender weer een groot succes. Deze adventskalender is namelijk ieder jaar weer vroeg uitverkocht! Het is dan ook een hele originele en leuke kalender om cadeau te doen of om zelf te houden. In dit artikel laten we je graag zien wat je van deze toffe adventskalender kunt verwachten. Wist je overigens dat mymuesli in 2021 maar liefst vier adventskalenders uitbrengt? Het complete overzicht is hier te bekijken.

Laten we beginnen met de verpakking oftewel de adventskalender zelf. Mymuesli staat bekend om de grote adventskalenders – ook deze adventskalender is weer gigantisch! Het is een vierkante doos met een afmeting van ongeveer 37x37x37 cm! Bovendien heeft de adventskalender ook dit jaar weer een erg mooi design die helemaal past bij de kerstsfeer. Super leuk dus om ergens neer te zetten.

Wat zit er in deze muesli  adventskalender?

In totaal vind je rondom de doos 24 grote vakjes/luikjes met daarachter een mymuesli muesli 2-go beker. Dit is een heel handige plastic beker met daarin een heerlijke mueslimix of luxe granola – samengesteld door mymuesli. Het handige van deze 2-go bekers is dat je enkel nog maar melk, yoghurt of plantaardige zuiveldrink hoeft toe te voegen! Deze bekers zijn dus ideaal om mee te nemen zodat je overal kunt genieten van de muesli’s en granola’s van mymuesli.

Overigens zijn dit niet zomaar mueslimixen. Mymuesli is een exclusief merk dat enkel met de beste ingrediënten werkt die bovendien 100% biologisch zijn! Leuk om te weten is dat enkele mixen in deze adventskalender speciaal voor de feestdagen gemaakt zijn, wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Christmas Choc muesli: met gebrande hazelnoten in chocolade, cashewnoten en spelt flakes.
  • Apple Macademia Cinnamon Granola: met appel-kanaal crunchy en gezouten caramel crispies!
  • Strawberry cheesecake muesli met aardbei, cheese-cake snippers en mini boterkoekjes!

In totaal zitten er 24 to-go bekers in deze muesli adventskalender met 11 verschillende smaakcombinaties. Bovendien vind je in het laatste vakje (op 24 december) ook nog eens een extra verrassing! Ben je benieuwd naar de complete inhoud – deze kun je hier vinden.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Bron: mymuesli

Koop deze muesli adventskalender nu met € 10,- korting

Alle MyMuesli adventskalenders zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van MyMuesli. De verzending is gratis + je kunt zelf bepalen wanneer je de adventskalender bezorgd wilt hebben. Let wel op! Deze adventskalender is ieder jaar standaard uitverkocht. We raden je deze echt op tijd (voor begin november) te bestellen, zodat je niet teleurgesteld wordt.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over deze adventskalender en ontvang (tijdelijk) € 10,- korting (op=op) op deze adventskalender!

Meer informatie en €10,- korting ontvangen

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliatelinks.