De mymuesli Deluxe adventskalender

Nu met € 30,- korting en gratis verzending

 
Dit artikel gaat over de mymuesli Deluxe adventskalender van 2020. De nieuwe versie van 2022 is inmiddels ook uitgebracht. Lees hier meer.
 
Met de mymuesli deluxe adventskalender wordt aftellen tot kerst mooier dan ooit. Ontdek 24 prachtige producten van de wereld van mymuesli. Wat dacht je van de allerlekkerste 100% biologische muesli – en porridge-mixen? Heerlijke winterse theemelanges van Tree of Tea? Of de mooiste to-go accessoires waarmee je ook onderweg kunt genieten van verantwoorde tussendoortjes? Deze mymuesli Deluxe adventskalender heeft het allemaal! Het is daarmee de meest veelzijdige adventskalender van dit jaar en gegarandeerd een succes.
 
Tip: de mymuesli Deluxe adventskalender is ieder jaar standaard uitverkocht. De kalender heeft namelijk een waarde van ruim € 155,- maar wordt een stuk goedkoper aangeboden. Via onderstaande knop krijg je bovendien ook nog eens € 30,- extra korting en gratis verzending bij je thuis.

Bekijk meer & bestel met korting

Wat zit er in de mymuesli adventskalender 2020?

Te veel om op te noemen! Net als iedere andere adventskalender bestaat ook deze Deluxe adventskalender van mymuesli uit 24 luikjes/vakjes. deze vind je rondom de kalender, gezien het een 3D kalender is met een gigantische afmeting! De kalender is ruim 36 x 36 x 36 cm groot. Mymuesli brengt ieder jaar meerdere  adventskalenders uit, maar dit is de enige met zoveel verschillende producten. Dit maak de adventskalender extra leuk omdat je (in tegenstelling tot veel andere adventskalenders) iedere dag iets compleets anders kunt verwachten. 

24x

Luxe (bio)
producten

Mymuesli staat bekend om de kwaliteit van haar producten. Zo zijn alle mymuesli producten 100% biologisch en gemaakt van de lekkerste ingrediënten. Mymuesli staat uiteraard bekend om de heerlijke muesli-mixen, maar ook om de porridge-mixen (pap), muesli-repen en de lekkerste thee van Tree of Tea. Sinds kort bieden ze ook ‘Chocs’ aan. Dit zijn biologische vruchten/noten in kokosbloesem-chocolade.  Bovendien hebben veel producten in deze kalender een speciaal kerstthema.

8x

Verschillende
productcategorieën 

Dit is niet voor niets de meest veelzijdige adventskalender van het jaar. Je komt maar liefst acht verschillende productsoorten tegen! Deze zijn: bio mueslimixen (zowel in groot formaat als in handige 2-go bekers waar je enkel nog melk/yoghurt of plantaardige zuiveldrank bij hoeft toe te voegen), bio-porridges (havermoutpap in diverse smaken), bio mueslirepen, thee-melanges van Tree of Tea, Chocs, muesli-toppings en drie exclusieve accessoires waaronder een luxe Tree of Tea thermobeker. 

€ 30,-

Extra
korting

Deze Deluxe adventskalender bevat producten met een totale winkelwaarde van maar liefst € 155,- (!). De prijs is echter een stuk lager. Bovendien krijg je via de knop hieronder ook nog eens € 30,- korting en gratis verzending (in heel Nederland). Mymuesli neemt adventskalenders uiterst serieus,. Ze worden namelijk apart verzonden zodat ook tijdig (voor 1 december) bij je thuis zijn. Je moet daarmee wel voor 26 november hier bestellen. Dan zorgen zij voor een gegarandeerde levering voordat de advent op 1 december begint.

Spoiler alert: wil je alvast exact weten wat er in deze mymuesli adventskalender zit? Bekijk dan via onderstaande knop de complete inhoud. 

Bekijk volledige inhoud

Ontdek alle mymuesli adventskalenders van 2020

Net als eerdere jaren heeft mymuesli in 2020 ook drie andere adventskalenders uitgebracht. Hiermee zit er altijd wel een passende adventskalender voor jou tussen. Voor welke adventskalender ga jij dit jaar?

Premium
adventskalender

Ontvang € 10,- korting

 

Porridge 2Go
adventskalender

UITVERKOCHT

Muesli 2Go
adventskalender

Ontvang € 10,- korting

Foto’s: mymuesli