Begin je ochtend goed met deze Havermout/Porridge adventskalender!

Dit artikel gaat over de mymuesli porridge adventskalender van 2018 – bekijk de nieuwe 2019 versie van deze adventskalender op mymuesli.

Een adventskalender is een ludieke manier om tijdens de advent af te tellen tot kerstmis. De advent begint ieder jaar op 1 december en loopt t/m 24 december. De weken voor kerst zijn altijd drukke weken. Wellicht heb je in deze weken niet altijd genoeg tijd om goed te ontbijten – bovendien wil je ook een beetje op de ‘lijn’ letten want tijdens de kerstdagen is er altijd eten in overvloed. Met deze mymuesli Porridge adventskalender begin je de dagen voor kerst altijd goed!

Wat zit er in deze mymuesli Porridge adventskalender?

De mymuesli Porridge adventskalender is al jaren een hit (vorig jaar schreven we er ook al over), de adventskalender bestaat uit 24 portie-verpakkingen ‘Porridge’. Nu vraag je je wellicht af wat dat is ‘Porridge’? Porridge is een soort havermoutpap, die je bereidt met melk (of een plantaardig alternatief). mymuesli heeft verschillende soorten porridges ontwikkeld met de lekkerste smaken, zoals:

  • Appel-aardbeien crisp
  • Bosvruchten-kokos-kersen
  • Banaan-chocolade

De porridges van de adventskalenders zitten in handige 2go-bekers. Je hoeft de beker enkel te openen, 200ml melk toe te voegen, 3 minuten in de magnetron en klaar! Een heerlijk begin van je ochtend (of middag).

In de adventskalender zitten maar liefst 9 verschillende soorten. Alles zit verpakt in een prachtige zwarte doos van 40x40x40 cm – en is daardoor een echte eye-catcher. Werkelijk een luxe adventskalender waarvan je verzekerd bent dat je er ook echt iets aan hebt!

Waar kun je deze mymuesli Muesli havermout adventskalender kopen?

Deze mymuesli adventskalender betreft de versie van 2017. Deze is nu niet meer te koop. Dit jaar heeft mymuesli echter een nieuwe versie van de mymuesli Porridge (havermout) adventskalender uitgebracht – via onderstaande knop kun je deze nu bestellen met € 10,- korting!

Bekijk 2019 versie en ontvang €10,- korting

Foto’s: mymuesli