Adventskalender volwassenen Adventskalender voor mannen Adventskalender voor vrouwen Adventskalenders 2018 Uncategorized

Begin je ochtend goed met deze Havermout/Porridge adventskalender!

Een adventskalender is een ludieke manier om tijdens de advent af te tellen tot kerstmis. De advent begint ieder jaar op 1 december en loopt t/m 24 december. De weken voor kerst zijn altijd drukke weken. Wellicht heb je in deze weken niet altijd genoeg tijd om goed te ontbijten – bovendien wil je ook een beetje op de ‘lijn’ letten want tijdens de kerstdagen is er altijd eten in overvloed. Met deze MyMuesli Porridge adventskalender begin je de dagen voor kerst altijd goed!

Wat zit er in deze MyMuesli Porridge adventskalender?

De MyMuesli Porridge adventskalender is al jaren een hit (vorig jaar schreven we er ook al over), de adventskalender bestaat uit 24 portie-verpakkingen ‘Porridge’. Nu vraag je je wellicht af wat dat is ‘Porridge’? Porridge is een soort havermoutpap, die je bereidt met melk (of een plantaardig alternatief). MyMuesli heeft verschillende soorten porridges ontwikkeld met de lekkerste smaken, zoals:

  • Appel-aardbeien crisp
  • Bosvruchten-kokos-kersen
  • Banaan-chocolade

De porridges van de adventkalenders zitten in handige 2go-bekers. Je hoeft de beker enkel te openen, 200ml melk toe te voegen, 3 minuten in de magnetron en klaar! Een heerlijk begin van je ochtend (of middag).

In de adventskalender zitten maar liefst 9 verschillende soorten. Alles zit verpakt in een prachtige zwarte doos van 40x40x40 cm – en is daardoor een echte eye-catcher. Werkelijk een luxe adventskalender waarvan je verzekerd bent dat je er ook echt iets aan hebt!

Waar kun je deze MyMuesli Muesli porridge adventskalender kopen?

MyMuesli heeft dit jaar maar liefst 4 adventskalenders. Zo schreven we ook al over de MyMuesli Deluxe adventskalender en de MyMuesli 2Go adventskalender (met muesli’s). Alle MyMuesli adventskalenders zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van MyMuesli. De verzending is gratis + je kunt zelf bepalen wanneer je de adventskalender bezorgd wilt hebben.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over deze adventskalender en ontvang (tijdelijk) € 10,- korting (op=op) op deze adventskalender!

Meer informatie en €10,- korting ontvangen

 

Foto’s: MyMuesli 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen