Adventskalender eten Adventskalender volwassenen Adventskalender voor mannen Adventskalender voor vrouwen Adventskalenders 2018

MyMuesli Deluxe Adventskalender

Wil je elke ochtend genieten van een smakelijke adventsverrassing? En hou je ook van Muesli? geniet dan tijdens de adventstijd van de MyMuesli adventskalenders. MyMuesli is een eigentijds merk van muesli’s, mueslirepen en havermouten. Sinds enkele jaren brengt MyMuesli ook adventskalenders uit. Dit jaar zelfs vier (!) verschillende soorten.

De MyMuesli Deluxe adventskalender is de meest luxueuze variant en een absoluut feest om te krijgen en uit te pakken!

Deze muesli adventskalender bevat 24 unieke MyMuesli cadeautjes om je dag goed te beginnen! Het is de adventskalender met de meeste varianten van biologische muesli’s, havermout (ook wel MyMuesli Porridge) genoemd) en  muesli-repen.

Het unieke van de MyMuesli muesli’s en porridges  is de verpakking: zij zitten in een eenvoudige portiebeker. Het enige dat je nog moet doen is er je favoriete zuivel toevoegen (yoghurt, melk of wellicht plantaardige melk-producten van Nilk). De producten van MyMuesli zijn van zeer hoge kwaliteit en vaak ook 100% biologisch.

MyMuesli brengt ieder jaar ook een speciale advent-muesli uit: uiteraard vind je deze advent-muesli ook in de MyMuesli Deluxe adventskalender (in een grote verpakking). En als dat nog niet genoeg is, naast de 20 verschillende ontbijtgraan-producten vind je ook nog eens vier grote exclusieve MyMuesli-cadeau’s – met een extra speciale verrassing voor kerstochtend. Hoe tof!

Daarnaast is de adventskalender erg groot: de doos is maar liefst 40x40x40 cm. Hij wordt apart bezorgd zodat je deze tijdig (voor 1 december) ontvangt.

Waar kun je deze MyMuesli Deluxe adventskalender kopen? 

Alle MyMuesli adventskalenders zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van MyMuesli. De verzending is gratis + je kunt zelf bepalen wanneer je de adventskalender bezorgd wilt hebben.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over deze adventskalender en ontvang (tijdelijk) € 10,- korting (op=op)!

Meer informatie en €10,- korting ontvangen

 

Foto’s: MyMuesli 

 

Wil je deze MyMuesli Deluxe Adventskalender winnen?

Wij mogen twee MyMuesli adventskalender verloten (waaronder deze MyMuesli Deluxe adventskalender) onder de inschrijvingen van Adventmail. Adventmail is een gratis online adventskalender die je ontvang per e-mail (op elke adventzondag één verrassende Adventmail – dus maximaal vier e-mails per jaar). Hierin vind je o.a. zeer aantrekkelijke kortingen voor top-merken en de leukste kersttips van 2018. Aanmelden is gratis (en uitschrijven ook 😉 ). Vul eenvoudig hieronder je gegevens in en maak kans!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen