MyMuesli Deluxe Adventskalender

Dit artikel gaat over de mymuesli Deluxe adventskalender van 2018 – KLIK HIER voor de versie van 2019 of bekijk de nieuwe adventskalender op mymuesli.

Wil je elke ochtend genieten van een smakelijke adventsverrassing? En hou je ook van Muesli? geniet dan tijdens de adventstijd van de MyMuesli adventskalenders. MyMuesli is een eigentijds merk van muesli’s, mueslirepen en havermouten. Sinds enkele jaren brengt MyMuesli ook adventskalenders uit. Dit jaar zelfs vier (!) verschillende soorten.

De MyMuesli Deluxe adventskalender is de meest luxueuze variant en een absoluut feest om te krijgen en uit te pakken!

Deze muesli adventskalender bevat 24 unieke MyMuesli cadeautjes om je dag goed te beginnen! Het is de adventskalender met de meeste varianten van biologische muesli’s, havermout (ook wel MyMuesli Porridge) genoemd) en  muesli-repen.

Het unieke van de MyMuesli muesli’s en porridges  is de verpakking: zij zitten in een eenvoudige portiebeker. Het enige dat je nog moet doen is er je favoriete zuivel toevoegen (yoghurt, melk of wellicht plantaardige melk-producten van Nilk). De producten van MyMuesli zijn van zeer hoge kwaliteit en vaak ook 100% biologisch.

MyMuesli brengt ieder jaar ook een speciale advent-muesli uit: uiteraard vind je deze advent-muesli ook in de MyMuesli Deluxe adventskalender (in een grote verpakking). En als dat nog niet genoeg is, naast de 20 verschillende ontbijtgraan-producten vind je ook nog eens vier grote exclusieve MyMuesli-cadeau’s – met een extra speciale verrassing voor kerstochtend. Hoe tof!

Daarnaast is de adventskalender erg groot: de doos is maar liefst 40x40x40 cm. Hij wordt apart bezorgd zodat je deze tijdig (voor 1 december) ontvangt.

Waar kun je deze MyMuesli Deluxe adventskalender kopen? 

Deze mymuesli adventskalender betreft de versie van 2018. Deze is nu niet meer te koop. Dit jaar heeft mymuesli echter een nieuwe versie van de deze Deluxe adventskalender uitgebracht – via onderstaande knop kun je deze nu bestellen met € 10,- korting!

Bekijk 2019 versie en ontvang €10,- korting

Foto’s: mymuesli 

Foto’s: MyMuesli