Dit is de MyMuesli Muesli 2 Go Adventskalender 2018

Dit artikel gaat over de mymuesli muesli 2 Go adventskalender van 2018 – KLIK HIER voor de versie van 2019 of bekijk de nieuwe adventskalender op mymuesli.

Foodlovers opgelet! Dit is de wel de mooiste food-adventskalender van 2018. De mymuesli adventskalender 2018 – de enige echte muesli-adventskalender. Vorig jaar kwamen we deze adventskalender ook al tegen (in een iets andere vorm). Dit jaar brengt mymuesli maar liefst vier adventskalenders uit (bekijk zeker ook de mymuesli Deluxe adventskalender). Dit is de mymuesli ‘Muesli 2 Go’ adventskalender.

Wat zit er in deze mymuesli Muesli 2 Go adventskalender?

Het moet gezegd worden: deze mymuesli adventskalender ziet er prachtig uit. Hij bestaat uit een grote stevige gouden doos met 24 vakjes. Achter iedere luikje zit een originele mymuesli 2 Go beker. Een handige portiebeker met eersteklas Muesli waar je enkel nog je favoriete melk of yoghurt bij toe moet voegen. Bovendien zijn alle muesli’s 100% biologisch en bevatten ze de lekkerste combinaties van granen, vruchten, chocolade en noten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smaken:

  • Honey-noten muesli (met granen, honing en noten)
  • Berry Whitechoc muesli (met stukjes aardbei en witte chocolade)
  • Blaubeere Vanilla Granola (met blauwbessen en pecan-noten)

Er zijn in totaal maar liefst 14 verschillende soorten in deze adventskalender te vinden! Zo kom je de dagen voor kerst wel goed door. Dit is pas echt genieten: als ontbijt, lunch of gewoon als tussendoortje.

Maar dat is nog niet alles: voor eerste kerstdag zit er een extra deurtje in deze adventskalender met een smakelijke Muesli-verrassing voor kerstochtend! Dat maakt het extra spannend en leuk!

Waar kun je deze mymuesli Muesli 2 Go adventskalender kopen? 

Deze mymuesli adventskalender betreft de versie van 2018. Deze is nu niet meer te koop. Dit jaar heeft mymuesli echter een nieuwe versie van de mymuesli Muesli 2 Go adventskalender uitgebracht – via onderstaande knop kun je deze nu bestellen met € 10,- korting!

Bekijk 2019 versie en ontvang €10,- korting

Foto’s: mymuesli