Review My Jewellery adventskalender 2022

my jewellery adventskalender 2022

Op zoek naar een My Jewellery adventskalender 2022? Dit is je kans! Goed nieuws: ook dit jaar komt het bekende sieraden-merk met een nieuwe adventskalender. Sterker nog: er is dit jaar één adventskalender met twee uitvoeringen. In deze review vertellen we je er alles over en lees je wat je ervan kunt verwachten.

De My Jewellery adventskalenders zijn in ieder geval een super mooie manier om feestelijk af te tellen tot aan kerst tijdens de adventstijd. Elke adventskalender bestaat uit verschillende vakjes die je voor de kerst één voor één opent – het laatste vakje open je vervolgens op kerstavond.

Shop op Bol.com

Inhoud My Jewellery adventskalender 2022

De adventskalender bestaat uit een mooie geschenkdoos in het zwart met daarin 10 zakjes in verschillende paars en roze kleuren. Bij de adventskalender wordt een mooi lint geleverd met de opdruk “A Magical Countdown”. Je kunt het lint ophangen en hieraan de 10 zakjes bevestigen. Zo kun je er elke dag eentje afpakken en je laten verrassen!

Bron: website My Jewellery

De meeste adventskalenders bestaan uit 24 vakjes – de My Jewellery varianten hebben er echter ‘maar’ 10. Dat is in principe ook logisch, anders zou de adventskalender wel erg duur worden. Je begint dan met het openen van deze adventskalender op 15 december  – waarbij je het laatste vakje van de adventskalender opent op kerstavond: 24 december.

Ook in 2022 zijn er weer twee varianten te koop: een adventskalender met gouden sieraden en eentje met zilveren sieraden. De verpakking is overigens bij beide hetzelfde.

Let op: hieronder verklappen we de inhoud. Wil je verrast worden? Lees dan niet verder en ga bijvoorbeeld terug naar de home-pagina met nog meer adventskalender-inspiratie.

My Jewellery adventskalender 2022 – goud

Totale waarde alle producten € 165,90

De ‘goud’ adventskalender bevat 10 schitterende en verrassende gouden My Jewellery sieraden met een totale waarde van € 165,90, waaronder:

  • Sterren shape oorbellen
  • Plain equal necklace
  • Custom bedel
  • Minimalistische schakelarmband
  • Statement hoop earring
  • Chain ring one size (deze is verstelbaar)
  • LOVE words of wisdom necklace
  • Statement black bead oorbellen
  • Chunky chain schakelarmband
  • Crystal tennis armband

My Jewellery adventskalender 2022 – zilver

Hou je liever van zilveren sieraden? Kies dan voor de My Jewellery adventskalender zilver. Deze adventskalender bevat vergelijkbare sieraden en accessoires maar dan in een andere kleur. Ook met deze adventskalender bespaar je flink: alle producten in de adventskalender hebben namelijk een waarde van ruim 165 euro – de verkoopprijs is echter een stuk lager, namelijk € 69,99.

Bron: My Jewellery website

Review My Jewellery adventskalenders 2022

Zijn de adventskalenders van My Jewellery aan te bevelen? Zeker! Het zijn een van de weinige adventskalenders met sieraden. Daarbij vinden we het concept met de verschillende zakjes erg leuk. Of je de sieraden mooi vind die erin zitten, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke smaak. Met de keuze tussen twee varianten zit er vast wel een kalender in die je zal bevallen. De adventskalenders van My Jewellery zijn vanaf 10 oktober te koop via de officiële webwinkel of in de My Jewellery winkels voor € 69,99 (de waarde is hoger). Het gaat hierbij wel om limited editions die snel uitverkocht kunnen zijn.

Zijn de adventskalenders uitverkocht of ben je op zoek naar een alternatief. Ook bij andere webshops verkopen ze adventskalenders met sieraden, zoals bij Bol.com. Deze vind je via onderstaande knop:

Shop nu op Bol.com

Veelgestelde vragen over de My Jewellery adventskalenders 2022

Wat zit er in de My Jewellery adventskalender?

De My Jewellery adventskalender bestaat uit een grote doos met daarin 10 zakjes. Deze kun je ophangen met het bijbehorende lint. In ieder zakje zit een sieraad, waaronder: een ketting, armband en oorbellen.

Hoeveel kost de My Jewellery adventskalender 2022?

De My Jewellery adventskalender heeft een productwaarde van ruim 165 euro en is te koop bij Bol.com

Hoe werkt de My Jewellery adventskalender?

Met een adventskalender tel je af tot Kerstmis. De My Jewellery adventskalender bestaat uit 10 vakjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 15 december elke dag een vakje opent totdat het 24 december is: dan is het kerstavond.