My Jewellery adventskalender – nu met extra KORTING

Op zoek naar een My Jewellery adventskalender met korting? Dit is je kans! De MyJewellery adventskalenders zijn namelijk ieder jaar een grote hit. Vorig jaar waren de adventskalenders met sieraden binnen enkele dagen uitverkocht. My Jewellery is dan ook ontzettend populair. Het merk inspireert met vernieuwing en een frisse kijk op de modewereld. Je hebt vast wel eens een My Jewellery product op de socials voorbij zien komen.

De My Jewellery adventskalenders zijn dé manier om feestelijk af te tellen tot aan kerst tijdens de adventstijd. Elke adventskalender bestaat uit verschillende vakjes die je voor de kerst één voor één opent – het laats vakje open je vervolgens op kerstavond. Met een adventskalender wordt de voorpret naar kerst nog leuker!

Wat zit er in de adventskalender van My Jewellery?

De meeste adventskalenders bestaan uit 24 vakjes – de My Jewellery varianten hebben er echter ‘maar’ 10. Dat is in principe ook logisch, anders zou de adventskalender wel erg duur worden. Je begint dan met het openen van deze adventskalender op 15 december  – waarbij je het laatste vakje van de adventskalender opent op kerstavond: 24 december. Er bestaan verschillende adventskalender van My Jewellery. We kwamen op Bol.com onderstaande varianten tegen die momenteel erg aantrekkelijk geprijsd zijn. Het betreffen namelijke adventskalender van eerdere jaren. Echter maakt dit qua inhoud helemaal niets uit – ze zijn net zo verrassend, maar dan een heel stuk voordelig! De nieuwste My Jewellery adventskalenders worden namelijk verkocht voor ongeveer 50 euro. Onderstaande kosten slechts € 34,95 per stuk. Daarbij krijg je vaak ook nog eens korting als je meerdere koopt. Hiermee zijn deze adventskalenders een super leuk en mooi cadeau voor elke mode- en sieraden-fan! Graag laten we je zien wat je van deze adventskalenders kunt verwachten.

My Jewellery adventskalender – goud

Totale waarde alle producten € 139,95 – Verkoopprijs: € 34,95

Bron: Bol.com

De ‘goud’ adventskalender bevat 10 schitterende en verrassende My Jewellery sieraden en accessoires. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het over gouden sieraden. Denk hierbij aan een kettingtje, armbandje en een ring. Uiteraard zijn de sieraden ontworpen voor de feestdagen, zo kun je deze kerst ‘shinen’ als nooit tevoren. Er zitten namelijk enkele prachtige en leuke sieraden in deze adventskalender. Bovendien heeft de adventskalender een super leuke vorm (namelijk de vorm van een kerstboom). Meer info en de actuele prijs vind je via onderstaande knop:

Bekijk meer en bestel met korting

My Jewellery adventskalender – zilver

Totale waarde alle producten € 139,95 – Verkoopprijs: € 34,95

Bron: Bol.com

Hou je liever van zilveren sieraden? Kies dan voor de My Jewellery adventskalender zilver. Deze adventskalender bevat vergelijkbare sieraden en accessoires maar dan in een andere kleur. Ook met deze adventskalender bespaar je flink: alle producten in de adventskalender hebben namelijk een waarde van € 139,95 – de verkoopprijs is echter een stuk lager. Via onderstaande knop vind je alle informatie:

Bekijk meer en bestel met korting

Voor welke My Jewellery adventskalender kies jij dit jaar?