MyJewellery adventskalender 2019 – REVIEW

Dit is de MyJewellery adventskalender 2019 – een adventskalender met sieraden! Dit hebben we al eens eerder gezien, zo heeft H&M in het verleden ook een sieraden adventskalender verkocht. De My Jewellery adventskalender met sieraden is echter een stuk beter en luxer.

Vorig jaar was de MyJewellery adventskalender binnen enkele dagen uitverkocht. My Jewellery is dan ook ontzettend populair. My Jewellery inspireert met vernieuwing en een frisse kijk op de modewereld. Je hebt vast wel eens een My Jewellery product op de socials voorbij zien komen. Gelukkig heeft het bekende merk dit jaar een stuk meer adventskalenders gemaakt. Hopelijk kun je er dit jaar wel een bemachtigen. Wacht wel niet te lang: verwachten dat de adventskalenders snel uitverkocht zal zijn.

De My Jewellery adventskalender is dé manier om feestelijk af te tellen tot aan kerst tijdens de adventstijd. De adventskalender bestaat uit verschillende vakjes die je voor de kerst één voor één opent – het laats vakje open je vervolgens op kerstavond. Met een adventskalender wordt de voorpret naar kerst nog leuker!

Wat zit er in de adventskalender van My Jewellery?

Terug naar de My Jewellery adventskalender. De meeste adventskalenders bestaan uit 24 vakjes – deze My Jewellery variant heeft er 10. Je begint dan met het openen van deze adventskalender op 15 december (2019) – waarbij je het laatste vakje van de adventskalender opent op kerstavond: 24 december.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: MyJewellery

Laten we beginnen met de ‘looks’ van deze adventskalender. De My Jewellery adventskalender heeft de vorm van een kerstboom en een chique uitstraling met paars/zwarte kleuren. Deze adventskalender doet ons erg denken aan de gouden Rituals adventskalender van dit jaar.

In de adventskalender vind je vervolgens 10 zorgvuldig samengestelde sieraden en fashion-must-haves. Zo zit er onder andere een leuk armband en kettingtje in deze adventskalender. We willen uiteraard niet alles verklappen (want dan is het niet meer leuk om deze adventskalender uit te pakken). Ben je toch nieuwsgierig dan kun je op de website van MyJewellery een unbox-video bekijken (spoiler-alert!).

Het leuke van de adventskalender van dit jaar is dat je ook kunt kiezen uit twee varianten: met gouden of zilveren sieraden. Welke kies jij dit jaar?

Overigens is de waarde van alle My Jewellery producten in deze adventskalender meer dan € 138,-. De verkooprijs is echter een stuk lager: namelijk € 49,95. Hiermee is deze adventskalender een super leuk (Sinterklaas)cadeau!

Waar is de My Jewellery adventskalender te koop?

De My Jewellery adventskalender is te koop in de winkels van My Jewellery of online via hun webshop via onderstaande knop. Wees er wel snel bij want op = op!

Bekijk op My Jewellery

 

  • Originaliteit
  • Verpakking / design
  • Inhoud
  • Prijs
4

Onze review van deze MyJewellery adventskalender 2019

De My Jewellery wordt waarschijnlijk dit jaar weer een grote hit. Dit is een van de weinige adventskalenders met sieraden. De adventskalender heeft een leuke verpakking, maar bevat wel maar 10 vakjes (i.p.v. 24). Dit is echter niet verrassend – de adventskalender zou anders ook wel erg duur worden of de inhoud valt tegen. Dit is bij deze adventskalender zeker niet het geval. 

Reageer